Carouri-Pavilion Curry Dip Legume

Carouri-Pavilion Curry Dip Legume
Uitați să ieșiți să mâncați sau să comandați mâncare la pachet de fiecare dată când doriți mâncare indiană. Încercați să faceți acasă o baie de legume Curry cu steag în carouri. Pentru 55 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acest hor d ' oeuvre are 205 calorii, 3G de proteine, și 16g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 12. Un amestec de legume, maioneză, sos worcestershire și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Super Bowl. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmăriți un fără gluten dieta. Acesta este adus la tine de gust de acasă. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează în jur 10 minute. Cu o lingură scor de 11%, acest fel de mâncare este destul de rău. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Cookie-Uri Cu Steag În Carouri, Tort de ciocolată și vanilie în carouri, și Scufundarea Steagului Mexican.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mic, combinați primele opt ingrediente. Se acoperă și se dă la frigider cel puțin 1 oră.
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Serviți cu legume.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume

Echipamente

Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant

Antipasti în meniu? Încercați să vă asociați cu vin spumant și spumant ros Euro. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu alimentele și completează o varietate de arome. Un vin pe care l-ați putea încerca este Taittinger Brut La Francaise ( Magnum). Are 5 stele din 5 și o sticlă costă aproximativ 160 de dolari.
Taittinger Brut La Francaise (Magnum)
Taittinger Brut La Francaise (Magnum)
Această șampanie este un amestec de aproximativ 30 de podgorii Chardonnay și Pinot Noir, respectiv 40% și 60% din total, din mai multe recolte de struguri perfect coapte.
DificultateUșor
Gata În10 m.
Porții12
Scor De Sănătate5
Revista