Carolina Tras-Sandwich-Uri De Porc

Nevoie de o curs principal fără lactate? Sandvișurile Carolina Pulled-Pork ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. Această rețetă face 12 porții cu 425 calorii, 41G de proteine, și 16g de grăsime fiecare. Pentru $1.8 pe portie, această rețetă acoperă 28% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de boia de ardei, sos de grătar carolina, sare grosieră și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma zahărul brun închis, puteți urma acest fel principal cu Biscuiți Cu Zahăr Brun Cu Unt Brun ca desert. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 79%. Acest scor este solid. Încercați Carolina A Tras Sandvișuri De Porc, Sandvișuri De Porc Trase În Stil Carolina, și Slow-Aragaz Carolina Tras-Carne De Porc Sandwich-Uri pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se amestecă primele 5 ingrediente într-un castron mic pentru a se amesteca.
Așezați carnea de porc, cu grăsimea în sus, pe suprafața de lucru.
Tăiați fiecare bucată pe lungime în jumătate.
Așezați pe o foaie mare de copt.
Presărați freca uscată peste tot carnea de porc; apăsați în carne de porc. Acoperiți cu plastic; refrigerați cel puțin 2 ore. (Se poate face cu 1 zi înainte. Păstrați la rece.)
Se amestecă primele 6 ingrediente într-un castron mediu. Acoperiți și refrigerați.
Urmând instrucțiunile producătorului și folosind cărbune forfetar și 1/2 cană așchii de lemn scurse pentru fumător sau 1 cană pentru grătar, porniți focul și aduceți temperatura fumătorului sau a grătarului la 225 F. la 250 F.
Așezați carnea de porc pe raft în fumător sau grătar. Capac; gatiti pana cand termometrul de carne introdus in centrul carnii de porc registre 165 F., intorcand carnea de porc si periand cu mopul rece la fiecare 45 de minute, aproximativ 6 ore in total.
Adăugați mai mult cărbune, după cum este necesar, pentru a menține temperatura de 225 de la 250 de la 250 de la 250 de la 2 la 20 de bucăți de lemn drenate (1/2 cană pentru fumător sau 1 cană pentru grătar cu fiecare adăugare) pentru a menține nivelul de fum.
Transferați carnea de porc pe foaia de copt curată.
Lăsați să stea până se răcește suficient pentru a se descurca. Se taie în bucăți de mușcătură. Movilă pe platou.
Se toarnă orice sucuri din foaie peste carne de porc. (Se poate face cu 1 zi înainte.
Transferați carnea de porc și orice sucuri în vasul de copt. Se acoperă cu folie; rece. Înainte de a continua, reîncălziți carnea de porc, acoperită, în 350 F. cuptor aproximativ 30 de minute.)
Împărțiți carnea de porc între fundul chiflelor.
Stropiți ușor cu sos de grătar. Se acoperă cu salată de varză. Acoperiți cu vârfuri de chifle.