Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați tartele tocate. Această rețetă face 30 de porții cu 130 calorii, 2G de proteine, și 6g de grăsime fiecare. Pentru 31 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Cap la magazin și ridica stafide, tot ce crusta plăcintă clasic, ou, și alte câteva lucruri pentru a face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 7%. Acest scor este improvizabil. Încercați Torturi Cu Fructe, Hot Kangaroo Mince (Aka Hot Skippy Mince), și Carne Tocată & Tatties pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Lucrând cu 1 disc de aluat la un moment dat, rotiți-vă într-un cerc gros de 1/4 inci. Folosiți un tăietor de prăjituri de 3 inci pentru a tăia 4 cercuri, rezervând resturi. Repetați cu discul de aluat rămas. Adunați resturi; rulează. Folosiți marginea unui tăietor rotund pentru prăjituri pentru a forma frunze mici. Scor în jos centrul de frunze cu un cuțit ascuțit pentru a face vene decorative.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Conserve De Căpșuni Smucker's® Sau Orice Conserve, Gem Sau Jeleu Smucker's®
Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Cu Aromă De Pepene Verde
Gumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
2
Preîncălziți cuptorul la 191°. înveliți 8 căni dintr-un cositor de brioșă antiaderent de 12 căni cu spray de gătit. Aliniați cupele cu un cerc de patiserie, apăsând aluatul în colțuri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit
Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
Echipamente pe care le vei folosi
Gătit Mămăligă
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
1
Amestecați mărul, toate stafidele, zahărul, untul, sucul de lămâie, scorțișoara, ienibaharul și nucșoara într-un bol. Lingurați uniform în căni de brioșă căptușite cu patiserie. Acoperiți fiecare cu 1 sau 2 frunze de patiserie. Periați ușor frunzele și marginile de patiserie cu ou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru Ungerea Insertului
10 Ciolăgi De Vițel, De 2 Până La 3 Inci Grosime
Hârtie De Orez
1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)
1 Kilogram De Pâine De Secară Ușoară De O Zi, Tăiată Cubulețe
1 Tabletă (115 G) De Ciocolată Semidulce, Tocată
Ulei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Cani De Dovlecel Tocat, Stors Uscat
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
2
Coaceți până se rumenesc, 40 până la 45 de minute. Se răcește ușor în tigaie pe o grătar, apoi se ridică ușor tartele, se transferă în raft și se lasă să se răcească complet.