Carne Lite: varză de porc și cremă de muștar
Carne Lite: carne de porc și muștar-cremă de varză este un fără gluten rețetă cu 2 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 21g de proteine, 23g de grăsime, și un total de 406 calorii. Pentru $2.38 pe portie, această rețetă acoperă 27% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Dacă aveți la îndemână varză, slănină, cotlet de porc și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Acesta funcționează cel mai bine ca un curs principal, și se face în aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 63%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Carne Lite: salată de varză Thailandeză cu pui, Carne Lite: Pinto și Tacos de porc, și Carne Lite: Carne De Porc Picant De Caju.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 F.
La foc mediu, prăjiți slănina în ulei până când grăsimea s-a topit și slănina a început să fie crocantă.
Adăugați ceapa și gătiți, amestecând frecvent, până când ceapa a început să se înmoaie, 5 până la 8 minute.
Adăugați mărul, varza și sarea și continuați să gătiți până când varza s-a ofilit, aproximativ încă 5 minute.
Adăugați smântâna și muștarul și amestecați pentru a combina. Aduceți la fierbere, reduceți la foc mic, apoi fierbeți la foc foarte mic în timp ce faceți cotletul de porc.
Preîncălziți o tigaie din fontă la foc mediu. Rumeniți cotletul de porc 2 până la 4 minute pe fiecare parte, până când exteriorul devine un maro auriu intens.
Transferați tigaia la cuptor și gătiți încă 5 până la 8 minute, până când carnea de porc a atins o temperatură internă de 150*F.
Lăsați cotletul de porc să se odihnească înainte de a-l tăia pe Bob. Împărțiți-l în jumătate și serviți-l deasupra unui munte generos de varză.