Carne Lite: varză de porc și cremă de muștar

Carne Lite: varză de porc și cremă de muștar
Carne Lite: carne de porc și muștar-cremă de varză este un fără gluten rețetă cu 2 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 21g de proteine, 23g de grăsime, și un total de 406 calorii. Pentru $2.38 pe portie, această rețetă acoperă 27% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Dacă aveți la îndemână varză, slănină, cotlet de porc și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Acesta funcționează cel mai bine ca un curs principal, și se face în aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 63%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Carne Lite: salată de varză Thailandeză cu pui, Carne Lite: Pinto și Tacos de porc, și Carne Lite: Carne De Porc Picant De Caju.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 400 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
2
La foc mediu, prăjiți slănina în ulei până când grăsimea s-a topit și slănina a început să fie crocantă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Brânză Cheddar Rasă1/2 Cană Brânză Cheddar Rasă
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
3
Adăugați ceapa și gătiți, amestecând frecvent, până când ceapa a început să se înmoaie, 5 până la 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Prăjită Cu CheddarCeapă Prăjită Cu Cheddar
4
Adăugați mărul, varza și sarea și continuați să gătiți până când varza s-a ofilit, aproximativ încă 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată GrosierPătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
5
Adăugați smântâna și muștarul și amestecați pentru a combina. Aduceți la fierbere, reduceți la foc mic, apoi fierbeți la foc foarte mic în timp ce faceți cotletul de porc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Căței De Usturoi, Curățați De Coajă, Tăiați în Jumătate și Felii Subțiri5 Căței De Usturoi, Curățați De Coajă, Tăiați în Jumătate și Felii Subțiri
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Smântână Groasă, Plus 1/3 Cană De Smântână Groasă, ReceSmântână Groasă, Plus 1/3 Cană De Smântână Groasă, Rece
6
Preîncălziți o tigaie din fontă la foc mediu. Rumeniți cotletul de porc 2 până la 4 minute pe fiecare parte, până când exteriorul devine un maro auriu intens.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Căței De Usturoi, Curățați De Coajă, Tăiați în Jumătate și Felii Subțiri5 Căței De Usturoi, Curățați De Coajă, Tăiați în Jumătate și Felii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
7
Transferați tigaia la cuptor și gătiți încă 5 până la 8 minute, până când carnea de porc a atins o temperatură internă de 150*F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
8
Lăsați cotletul de porc să se odihnească înainte de a-l tăia pe Bob. Împărțiți-l în jumătate și serviți-l deasupra unui munte generos de varză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Căței De Usturoi, Curățați De Coajă, Tăiați în Jumătate și Felii Subțiri5 Căței De Usturoi, Curățați De Coajă, Tăiați în Jumătate și Felii Subțiri
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
Cârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură MareCârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură Mare
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții2
Scor De Sănătate22
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista