Carne Lite: Soppressata Paste Fagioli
Rețeta carne Lite: soppressata Paste Fagioli ar putea satisface pofta mediteraneană în aproximativ 45 minute. Pentru $2.99 pe portie, veți obține un curs principal care servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 46G de proteine, 19g de grăsime, și un total de 779 calorii. 5 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână conserve de roșii, fulgi de ardei, oregano și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma sarea grosieră, puteți urma acest fel principal cu Budincă De Ciocolată Crudă Sănătoasă ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 92%. Acest scor este super. Încercați Carne Lite: sandvișuri soppressata, ou și Ricotta pe biscuiți cu zară, Carne Lite: Paste Cu Nuci, și Carne Lite: conopida nu este nici o floare de perete pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți un cuptor olandez sau o cratiță mare și largă la foc mediu-mare.
Adăugați sopressata și gătiți timp de 1 până la 2 minute, doar pentru a se rumeni ușor și pentru a face puțină grăsime.
Adăugați ceapa și lăsați focul la mediu. Transpirați ceapa cu soppressata timp de 5 minute.
Adăugați fulgii de usturoi și ardei roșu și transpirați încă 1 până la 2 minute.
Se amestecă roșiile, bulionul, oregano, busuiocul și fasolea. Aduceți la foc mic și acoperiți. Se fierbe timp de 30 de minute.
Adăugați pastele, acoperiți și gătiți timp de aproximativ 5 minute sau până când pastele sunt fragede. Condimentează după gust cu sare și piper.
Puneți pastele fagioli în boluri calde, acoperiți cu Parmigiano-Reggiano și serviți cu pâine pentru a înmuia sosul rămas.