Reteta Carne Guisadan II ar putea satisface pofta ta din America de Sud în aproximativ 12 ore și 15 minute. Acest curs principal are 322 calorii, 34G de proteine, și 16g de grăsime per portie. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 4 și costă $1.35 pe portie. 119 persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Dacă aveți la îndemână carne de tocană de vită, piper, ardei serrano chile și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este adus la tine de Toțiretete. Cu o lingură scor de 73%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Carne Guisada, Crock-Pot Carne Guisada, și Carne Guisada-Aragaz Lent pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți uleiul într-o cratiță mare la foc mediu. Gatiti carnea de vita pana se rumeneste uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Vită
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
2
Se toarnă excesul de grăsime. Se amestecă pasta de roșii, bulionul de vită și apa. Condimentează cu usturoi, pudră de chili, chimen, piper negru, sare și ardei serrano. Reduceți căldura și fierbeți timp de 8 până la 12 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lime, Coaja De La 1 Lime, Sucul De La Ambele
Piper Negru
Praf De Chili
Pasta De Tomate
Bulion De Vită
Usturoi
Chimen
Apă
Sare
3
Se dizolvă amidonul de porumb într-o cantitate mică de apă și se amestecă în tocană fierbinte până se îngroașă, aproximativ 5 minute.