Carne de vită și varză I
Carne de vită și varză corned I-ar putea fi doar Europene rețeta pe care o căutați. Pentru $ 4.16 pe portie, această rețetă acoperă 55% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 5 porții cu 907 calorii, 51G de proteine, și 41G de grăsime fiecare. Dacă aveți la îndemână varză, morcovi, piept de vită corned și alte câteva ingrediente, o puteți face. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Sf. patrick. Această rețetă de la Allrecipes are 1 fani. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest fel principal. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 35 de minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate, prietenos cu fodmap și întreg 30 dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 88%. Acest scor este super. Încercați Cea mai bună varză Corned Beef 'n', Carne de vită și varză, și Carne de vită și varză pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați carnea de vită în oală mare sau cuptor olandez și acoperiți cu apă.
Adăugați pachetul de condimente care a venit cu carnea de vită. Acoperiți oala și aduceți la fierbere, apoi reduceți la foc mic. Se fierbe aproximativ 50 de minute pe kilogram sau până se înmoaie.
Adăugați cartofi întregi și morcovi și gătiți până când legumele sunt aproape fragede.
Adăugați varză și gătiți încă 15 minute.
Scoateți carnea și lăsați să se odihnească 15 minute.
Așezați legumele într-un castron și acoperiți.
Adăugați cât de mult bulion (lichid de gătit rezervat în cuptorul olandez sau oala mare) doriți. Feliați carnea peste cereale.