Carne de vită și varză

Carne de vită și varză
Carnea de vită și varza Corned este o rețetă Europeană care servește 8. Acest fel principal are 833 calorii, 48G de proteine, și 49G de grăsime pe porție. Pentru $5.51 pe portie, această rețetă acoperă 47% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați ceapă, apă, unt și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. 463 de oameni s-au bucurat că au încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 6 ore și 30 de minute. Ziua Sf. patrick va fi și mai special cu această rețetă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Cu o lingură scor de 95%, acest fel de mâncare este spectaculos. Rețete similare includ Cea mai bună varză Corned Beef 'n', Carne de vită și varză, și Carne de vită și varză.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Clătiți carnea de vită și puneți-o într-un cuptor olandez mare sau într-o oală grea pentru supă. Faceți un buchet garni cu usturoi, boabe de piper, cimbru și frunze de dafin și adăugați în oală. Se amestecă în stout, stoc și suficientă apă pentru a acoperi carnea de vită cu 2 inci. Se aduce la fierbere la foc mediu, apoi se reduce focul la foc mic și se fierbe timp de 4 ore, acoperit, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Buchet GarniBuchet Garni
Carne De VităCarne De Vită
Boabe De PiperBoabe De Piper
Frunze De DafinFrunze De Dafin
UsturoiUsturoi
StocStoc
StoutStout
CimbruCimbru
ApăApă
Carne De VităCarne De Vită
SupăSupă
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor OlandezCuptor Olandez
3
După 4 ore, adăugați pene de ceapă, păstârnac și morcovi și gătiți timp de 1/2 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PăstârnacPăstârnac
MorcovMorcov
CeapăCeapă
4
Adăugați cartofii și pene de varză și continuați să gătiți până când varza este fragedă, dar nu moale, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CartofiCartofi
VarzăVarză
5
Scoateți varza pe o farfurie și lăsați carnea de vită și alte legume să continue să gătească până când carnea este fragedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De VităCarne De Vită
LegumeLegume
VarzăVarză
CarneCarne
6
Într-o tigaie mare separată, încălziți 4 linguri de unt la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
7
Se adaugă ceapa feliată și un vârf de sare și se sotează până se înmoaie și începe să se rumenească, aproximativ 8 până la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
SareSare
8
Între timp, feliați varza subțire, apăsând ușor cu un prosop de hârtie pentru a îndepărta excesul de apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VarzăVarză
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
9
Adăugați varza în amestecul de ceapă și aruncați pentru a acoperi bine cu untul. Gatiti la foc mediu pana cand varza incepe sa se rumeneasca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VarzăVarză
UntUnt
CeapăCeapă
10
Scoateți carnea pe o tăietură și feliați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CarneCarne
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
11
Serviți la masă cu toate legumele îngrămădite pe o tavă de servire și carnea feliată pe o altă tavă cu o parte din bulionul turnat peste carne.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
BulionBulion
CarneCarne
DificultateExpert
Gata În6 hrs, 30 m.
Porții8
Scor De Sănătate46
Revista