Carne de vită și usturoi

Carne de vită și usturoi
Carnea de vită și usturoiul ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4 și costă 2,29 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 180 de calorii, 27G de proteine, și 6g de grăsime pe porție. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Dacă aveți la îndemână sos de stridii, bok choy, roșii și alte câteva ingrediente, îl puteți face. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular spectaculos de 81%. Rețete similare includ Carne de vită și usturoi, Carne de vită cu usturoi, și Carne De Vită Cu Usturoi.

Instrucțiuni

1
Combinați carnea de vită și usturoiul într-un castron; se răcește 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
2
Puneți o tigaie mare antiaderentă acoperită cu spray de gătit la foc mediu-mare până când este fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tarhon OpționalTarhon Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
3
Adăugați amestecul de carne de vită, sotati 5 minute sau până când carnea de vită este gata.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
4
Scoateți carnea de vită din tigaie; păstrați cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
5
Combinați bok choy și ceapa verde în tigaie; saut timp de 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ghimbir întreg, ZdrobitGhimbir întreg, Zdrobit
Bok ChoyBok Choy
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
6
Adăugați ingredientele rămase; se fierbe 3 minute sau până se îngroașă ușor.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate52
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista