Carne de vită și tocană cu morcovi

Carne de vită și tocană cu morcovi
Carne de vită și stout stew cu morcovi este un fără lactate felul principal. Această rețetă servește 4. O porție conține 828 calorii, 46G de proteine, și 57G de grăsime. Pentru $2.94 pe portie, această rețetă acoperă 34% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați cubul de vită, crenguța mare de cimbru, făina și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 314 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Tatălui. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 30 de minute. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 91%. Acest scor este spectaculos. Rețete similare sunt Carne de vită consistentă și tocană solidă, Tocană De Vită Irlandeză, și Săptămâna Guinness: Tocană De Vită Stout.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 160C / 140C ventilator / gaz
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
2
Încălziți uleiul într-o caserolă mare cu capac, rumeniți carnea foarte bine în loturi, apoi puneți-o deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
(recomandat: Velveeta)(recomandat: Velveeta)
3
Adăugați ceapa și morcovii în vas, dați-le o rumenire bună, apoi împrăștiați peste făină și amestecați. Răsturnați carnea și orice sucuri înapoi în vas și dați totul o agitare bună.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
4
Se toarnă peste Guinness și se sfărâmă în cubul de stoc. Condimentează tocanita cu sare, piper și un vârf de zahăr. Puneți ierburile și aduceți totul la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă
GuinnessGuinness
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), OpționalAșchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional
2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
5
Se acoperă cu un capac și se introduce la cuptor pentru aproximativ 2 ore până când carnea este cu adevărat fragedă. Tocanita poate fi acum răcită și congelată timp de până la 3 luni dezghețați complet înainte de a reîncălzi până când este fierbinte. Lăsați tocanita să se așeze puțin, apoi serviți cu piure cremos de păstârnac pentru o adevărată sărbătoare a legumelor de iarnă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
Ulei De Măsline, Pentru PrăjireUlei De Măsline, Pentru Prăjire
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire

Vin recomandat: Cabernet Sauvignon, Chablis, Malbec

Stew funcționează foarte bine cu Cabernet Sauvignon, Chablis și Malbec. Vinurile roșii pline de corp precum malbec și cabernet Sauvignon sunt acompaniamentul perfect pentru tocană de vită. Tocanita de pește necesită probabil un vin alb, cum ar fi chablis. Un vin pe care l-ați putea încerca este Inapawine Cabernet Sauvignon. Are 5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 75 de dolari.
iNapaWine Cabernet Sauvignon
iNapaWine Cabernet Sauvignon
Senzație imediată de condiment la nas,urmată de cireș negru intens, prune cu indicii de boabe de piper. Alcoolul mare este evident, dar nu l-aș numi copleșitor în acest sens. Ea face pentru o" bombă de fructe " de un început la acest taxi gustoase. Toate în toate un spectacol puternic.
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 30 m.
Porții4
Scor De Sănătate31
Revista