Carne de vită și tocană cu morcovi

Carne de vită și tocană cu morcovi
Carne de vită și stout stew cu morcovi este un fără lactate felul principal. Această rețetă servește 4. O porție conține 828 calorii, 46G de proteine, și 57G de grăsime. Pentru $2.94 pe portie, această rețetă acoperă 34% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați cubul de vită, crenguța mare de cimbru, făina și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 314 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Tatălui. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 30 de minute. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 91%. Acest scor este spectaculos. Rețete similare sunt Carne de vită consistentă și tocană solidă, Tocană De Vită Irlandeză, și Săptămâna Guinness: Tocană De Vită Stout.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 160C / 140C ventilator / gaz
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
2
Încălziți uleiul într-o caserolă mare cu capac, rumeniți carnea foarte bine în loturi, apoi puneți-o deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Caserola Fel De MâncareCaserola Fel De Mâncare
3
Adăugați ceapa și morcovii în vas, dați-le o rumenire bună, apoi împrăștiați peste făină și amestecați. Răsturnați carnea și orice sucuri înapoi în vas și dați totul o agitare bună.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Côtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu SecCôtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
4
Se toarnă peste Guinness și se sfărâmă în cubul de stoc. Condimentează tocanita cu sare, piper și un vârf de zahăr. Puneți ierburile și aduceți totul la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă
GuinnessGuinness
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), OpționalAșchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
5
Se acoperă cu un capac și se introduce la cuptor pentru aproximativ 2 ore până când carnea este cu adevărat fragedă. Tocanita poate fi acum răcită și congelată timp de până la 3 luni dezghețați complet înainte de a reîncălzi până când este fierbinte. Lăsați tocanita să se așeze puțin, apoi serviți cu piure cremos de păstârnac pentru o adevărată sărbătoare a legumelor de iarnă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Ulei De Măsline, Pentru PrăjireUlei De Măsline, Pentru Prăjire
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin

Vin recomandat: Cabernet Sauvignon, Chablis, Malbec

Stew funcționează foarte bine cu Cabernet Sauvignon, Chablis și Malbec. Vinurile roșii pline de corp precum malbec și cabernet Sauvignon sunt acompaniamentul perfect pentru tocană de vită. Tocanita de pește necesită probabil un vin alb, cum ar fi chablis. Un vin pe care l-ați putea încerca este Inapawine Cabernet Sauvignon. Are 5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 75 de dolari.
iNapaWine Cabernet Sauvignon
iNapaWine Cabernet Sauvignon
Senzație imediată de condiment la nas,urmată de cireș negru intens, prune cu indicii de boabe de piper. Alcoolul mare este evident, dar nu l-aș numi copleșitor în acest sens. Ea face pentru o" bombă de fructe " de un început la acest taxi gustoase. Toate în toate un spectacol puternic.
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 30 m.
Porții4
Scor De Sănătate31
Revista