Carne de vită și tocană cu morcovi
Carne de vită și stout stew cu morcovi este un fără lactate felul principal. Această rețetă servește 4. O porție conține 828 calorii, 46G de proteine, și 57G de grăsime. Pentru $2.94 pe portie, această rețetă acoperă 34% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați cubul de vită, crenguța mare de cimbru, făina și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 314 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Tatălui. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 30 de minute. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 91%. Acest scor este spectaculos. Rețete similare sunt Carne de vită consistentă și tocană solidă, Tocană De Vită Irlandeză, și Săptămâna Guinness: Tocană De Vită Stout.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 160C / 140C ventilator / gaz
Încălziți uleiul într-o caserolă mare cu capac, rumeniți carnea foarte bine în loturi, apoi puneți-o deoparte.
Adăugați ceapa și morcovii în vas, dați-le o rumenire bună, apoi împrăștiați peste făină și amestecați. Răsturnați carnea și orice sucuri înapoi în vas și dați totul o agitare bună.
Se toarnă peste Guinness și se sfărâmă în cubul de stoc. Condimentează tocanita cu sare, piper și un vârf de zahăr. Puneți ierburile și aduceți totul la foc mic.
Se acoperă cu un capac și se introduce la cuptor pentru aproximativ 2 ore până când carnea este cu adevărat fragedă. Tocanita poate fi acum răcită și congelată timp de până la 3 luni dezghețați complet înainte de a reîncălzi până când este fierbinte. Lăsați tocanita să se așeze puțin, apoi serviți cu piure cremos de păstârnac pentru o adevărată sărbătoare a legumelor de iarnă.