Carne de vită și orez brun din Africa de Nord

Carne de vită și orez brun din Africa de Nord
Carne de vită din Africa de Nord și orez brun ar putea fi doar African rețetă pe care o căutați. O porție conține 820 calorii, 36g de proteine, și 21g de grăsime. Pentru $ 4.32 pe portie, veți obține un fel principal care servește 2. Este adus la tine de Toțiretete. Un amestec de semințe de cardamom, cartofi dulci, granule de bulion de roșii-pui și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 35 de minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular uimitor de 88%. Încercați Carne de vită și orez brun din Africa de Nord, Amestec De Condimente Din Africa De Nord, și Chiftele Din Africa De Nord pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Gatiti si amestecati friptura, ceapa si bulionul de rosii-pui impreuna intr-o oala mare la foc mediu pana cand friptura se rumeneste, 5-10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bouillon De PuiBouillon De Pui
Până La 6 Roșii Verzi Medii, Feliate Cu Grosimea De 1,2 CmPână La 6 Roșii Verzi Medii, Feliate Cu Grosimea De 1,2 Cm
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și CubulețeRoșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
2
Adăugați usturoi, 1 cană de apă, concentrat de carne de vită, morcovi și cartofi dulci în amestecul de friptură; gătiți și amestecați până când morcovii și cartofii dulci se înmoaie, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cartofi Dulci Mici, Curatati Si Tocati2 Cartofi Dulci Mici, Curatati Si Tocati
Boia De Ardei Iute, Afumată Dacă Se PoateBoia De Ardei Iute, Afumată Dacă Se Poate
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și CubulețeRoșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
3
Se amestecă 1 1/2 căni de apă, varză, bețișoare de scorțișoară, boia de ardei, chimen, piper negru, coriandru și semințe de cardamom în amestecul de friptură-cartof dulce; se aduce la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stoli Vanilie (optional Pentru A-i Da Lovitura)Stoli Vanilie (optional Pentru A-i Da Lovitura)
Semințe De CardamomSemințe De Cardamom
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
2 Cartofi Dulci Mici, Curatati Si Tocati2 Cartofi Dulci Mici, Curatati Si Tocati
2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
Lichid-uncii De Apă ProaspătăLichid-uncii De Apă Proaspătă
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 TocatăCeapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și CubulețeRoșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
4
Adăugați orez brun și reduceți focul la minim. Acoperiți oala și fierbeți până când orezul a absorbit lichidul, aproximativ 45 de minute. Pufați orezul și îndepărtați bețișoarele de scorțișoară înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stoli Vanilie (optional Pentru A-i Da Lovitura)Stoli Vanilie (optional Pentru A-i Da Lovitura)
Sare De Condiment Al Lui LawrySare De Condiment Al Lui Lawry
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni

Vin recomandat: Pinotaj, Chenin Blanc, Riesling

Pinotage, Chenin Blanc și Riesling sunt alegeri excelente pentru africani. Cel mai bun vin pentru mâncărurile africane va depinde de fel de mâncare, dar un vin alb fructat și aromat este un pariu sigur pentru mâncărurile picante, în timp ce pinotajul ar fi un meci tradițional pentru bucătăria sud-africană. Vinurile Fram Pinotage cu un rating de 5 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 30 de dolari pe sticlă.
Fram Vinuri Pinotage
Fram Vinuri Pinotage
Un amestec intrigant de fructe roșii coapte, cu arome de fenicul și mărar pe marginea exterioară a profilului aromei. Gustul este plin de un tanin foarte fin și distinct, adăugând vibrație pentru a echilibra concentrația fructului.
DificultateExpert
Gata În1 h, 35 m.
Porții2
Scor De Sănătate85
Bucătăriiafrican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista