Carne de vită și legume din Lumea Veche
Nevoie de un fel principal fără lactate? Carnea de vită și legumele din Lumea Veche ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Această rețetă servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 19g de proteine, 17g de grăsime, și un total de 342 calorii. Pentru $ 2.0 pe portie, această rețetă acoperă 20% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână apă, marinată, amidon de porumb și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a utiliza până piper ai putea urma acest curs principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 67%. Acest scor este bun. Încercați Aragaz lent Carne de vită și legume din Lumea Veche, Carne de vită și legume amestecate, și Carne de vită cu legume rădăcinoase pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un 5-qt. aragaz lent, combinați cartofii, morcovii și ceapa.
Adăugați carne de vită; aruncați pachetul de condimente din carnea de vită cornată sau salvați pentru o altă utilizare.
Combinați apa, marinada pentru pui și piper; se toarnă peste carne. Acoperiți și gătiți la foc mic timp de 8-10 ore sau până când carnea și legumele sunt fragede.
Îndepărtați carnea și legumele într-un platou de servire; păstrați cald. Grăsime degresată din sucurile de gătit; transferați într-o cratiță mică. Aduceți lichidul la fierbere.
Combinați amidonul de porumb și apa rece până se omogenizează. Se amestecă treptat în tigaie. Se aduce la fierbere; gatiti si amestecati timp de 1-2 minute sau pana se ingroasa.
Serviți cu carne și legume.