Carne de vită și legume

Carne de vită și legume
Nevoie de o fără gluten, fără lactate și felul principal primar? Carnea de vită și legume ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. O porție conține 337 calorii, 31g de proteine, și 7g de grăsime. Această rețetă servește 2 și costă 4,05 USD pe porție. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este adus la tine de retetele mele. Mergeți la magazin și ridicați friptură de vită, pudră de curry, sirop de arțar și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma siropul de arțar, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Mic Dejun Chia Cu Vanilie-Migdale ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 14 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 90%, care este mare. Încercați Carne De Vită De Legume, Carne de vită și legume la grătar, și Legume mixte de vară și carne de vită pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Tăiați grăsimea din friptură; tăiați friptura în bucăți de 1 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și CubulețeRoșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
2
Așezați friptura într-o pungă de plastic rezistentă, cu fermoar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și CubulețeRoșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
Tăiat în Fâșii De 1,2 CmTăiat în Fâșii De 1,2 Cm
3
Combinați vinul și următoarele 6 ingrediente într-un castron mic, amestecând bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
4
Se toarnă amestecul de vin peste friptură. Sigilați punga și agitați până când friptura este bine acoperită. Marinați la frigider cel puțin 8 ore, întorcând punga ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Roșu GrosierZahăr Roșu Grosier
Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și CubulețeRoșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
5
Scoateți friptura din marinadă, rezervând marinada. Filetați friptura, ceapa, ardeiul roșu dulce, dovleceii, dovleceii galbeni și ciupercile alternativ pe frigarui de 4 (10 inci).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Papaya (hawaian), Tăiat Cubulețe MiciPapaya (hawaian), Tăiat Cubulețe Mici
Suc De Fructe GalbenSuc De Fructe Galben
1 Vânătă, Curățată De Coajă și Tăiată în Fâșii1 Vânătă, Curățată De Coajă și Tăiată în Fâșii
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și CubulețeRoșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii SubțiriBomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
6
Înveliți grătarul cu spray de gătit; așezați pe grătar peste cărbuni la cald mediu (350 până la 400).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tarhon OpționalTarhon Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
7
Așezați kabobs pe raft; grătar, acoperit, 12 până la 14 minute sau la gradul dorit de coacere, întorcându-se și ungând frecvent cu marinată rezervată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
DificultateNormal
Gata În14 m.
Porții2
Scor De Sănătate93
Revista