Carne de vită și Broccoli
Carnea de vită și Broccoli este o fără gluten și fără lactate felul principal. O porție conține 292 calorii, 21g de proteine, și 7g de grăsime. Această rețetă servește 6. Pentru $1.89 pe portie, această rețetă acoperă 22% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de sherry, sos de stridii, friptură de flanc și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a utiliza până ulei de arahide ar putea urma acest curs principal cu Biscuiți Cu Caramele De Arahide Sărate ca desert. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 50 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 89%. Acest scor este minunat. Încercați Carne De Vită Și Broccoli, Carne de vită și Broccoli, și Carne de vită și Broccoli pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Înghețați friptura 30 de minute.
Tăiați friptura peste cereale în fâșii groase de 1/4 inci.
Combinați zahărul brun și următoarele 5 ingrediente (prin pasta de chile) într-un castron mic, amestecând cu un bici.
Puneți un wok sau o tigaie mare la foc mare până când este foarte fierbinte.
Stropiți uleiul în jurul părților laterale ale wokului pentru a acoperi părțile laterale și fundul. Când uleiul este foarte fierbinte, dar nu fumează, adăugați usturoi; se amestecă 30 de secunde sau până la aur.
Îndepărtați usturoiul folosind lingura cu fante; scurgeți pe prosoape de hârtie.
Adăugați ghimbir, ceapă și broccoli în tigaie; se amestecă 2 minute.
Adauga friptura; se amestecă-prăji 2 minute sau doar până când nu mai roz.
Se amestecă amestecul de sos de soia. Gatiti 1 minut sau pana cand sosul se ingroasa, amestecand constant.
Se servește peste orez. Se acoperă cu felii de usturoi.