Carne de vită înăbușită marocan
Carne de vită înăbușită din Maroc durează aproximativ 7 ore și 20 de minute de la început până la sfârșit. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 641 de calorii, 37 g de proteine și 26 g de grăsime per porție. Această rețetă servește 6 și costă 3,14 USD per porție. Această rețetă de la Taste of Home necesită ulei de măsline, făină, cușcuș și vin. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Funcționează bine ca fel principal destul de scump. Cu un scor de 59%, acest fel de mâncare este bun. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și carnea de vită înăbușită marocană, puiul înăbușit marocan și lintea înăbușită marocană.
Instrucțiuni
Pune faina intr-o punga mare de plastic resigilabila; se adaugă carnea de vită și se amestecă. Într-o tigaie mare, rumeniți carnea de vită în ulei.
Transferați într-un 5-qt. Care gateste incet. Se amestecă bulionul, ceapa, roșiile, vinul și condimentele. Acoperiți și gătiți la foc mic timp de 7-8 ore sau până când carnea este fragedă.
În ultimele 30 de minute de gătit, amestecați stafidele.
Serviți cu cușcuș, dacă doriți.