Carne De Vită În Ghiveci
Carnea de vită în ghiveci ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă prietenoasă fără gluten, primară și FODMAP servește 4 și costă $1.37 pe portie. O porție conține 429 calorii, 32g de proteine, și 33g de grăsime. Este adus la tine de Toțiretete. 1 persoană a considerat că această rețetă este nemaipomenită și satisfăcătoare. Dacă aveți la îndemână carne de tocană de vită, sare, nucșoară măcinată și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a folosi sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri De Mere ca desert. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 41%, ceea ce este bine. Încercați Carne de vită și ciuperci, Carne de vită în ghiveci și rădăcină de țelină cu gremolata de țelină, și Șuncă în ghiveci pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o cratiță medie grea, fierbeți carnea de vită în 1/4 inch de apă. Fierbeți până la foarte fraged, aproximativ 2 până la 3 ore, înlocuind apa după cum este necesar.
Scurgeți, rezervând lichidul.
Treceți carnea de tocană gătită printr-o mașină de tocat carne de două ori, până când este consistența unei paste groase și strânse.
Într-o cratiță mică, topiți untul. Filtrați untul topit prin muselină curată (pânză de brânză), pentru a îndepărta solidele din lapte.
Într-un castron mediu, amestecați carnea gătită cu 3/4 din untul topit, topit. Condimentează cu sare, piper, boia și nucșoară după gust. Se amestecă cantitatea dorită de lichid de gătit rezervat pentru a se umezi.
Transferați amestecul în recipiente sterile și acoperiți cu untul rămas. Sigilați și răciți la frigider până la servire.