Carne De Vită În Ghiveci

Carne De Vită În Ghiveci
Carnea de vită în ghiveci ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă prietenoasă fără gluten, primară și FODMAP servește 4 și costă $1.37 pe portie. O porție conține 429 calorii, 32g de proteine, și 33g de grăsime. Este adus la tine de Toțiretete. 1 persoană a considerat că această rețetă este nemaipomenită și satisfăcătoare. Dacă aveți la îndemână carne de tocană de vită, sare, nucșoară măcinată și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a folosi sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri De Mere ca desert. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 41%, ceea ce este bine. Încercați Carne de vită și ciuperci, Carne de vită în ghiveci și rădăcină de țelină cu gremolata de țelină, și Șuncă în ghiveci pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță medie grea, fierbeți carnea de vită în 1/4 inch de apă. Fierbeți până la foarte fraged, aproximativ 2 până la 3 ore, înlocuind apa după cum este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Carne De VităCarne De Vită
TocanăTocană
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Scurgeți, rezervând lichidul.
3
Treceți carnea de tocană gătită printr-o mașină de tocat carne de două ori, până când este consistența unei paste groase și strânse.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De VităCarne De Vită
CarneCarne
Echipamente pe care le vei folosi
Masina De Tocat CarneMasina De Tocat Carne
4
Într-o cratiță mică, topiți untul. Filtrați untul topit prin muselină curată (pânză de brânză), pentru a îndepărta solidele din lapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
BrânzăBrânză
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
Apa SuplimentaraApa Suplimentara
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
5
Într-un castron mediu, amestecați carnea gătită cu 3/4 din untul topit, topit. Condimentează cu sare, piper, boia și nucșoară după gust. Se amestecă cantitatea dorită de lichid de gătit rezervat pentru a se umezi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lichid-uncii De Apă ProaspătăLichid-uncii De Apă Proaspătă
UntUnt
NucșoarăNucșoară
PiperPiper
CarneCarne
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
6
Transferați amestecul în recipiente sterile și acoperiți cu untul rămas. Sigilați și răciți la frigider până la servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
DificultateExpert
Gata În4 hrs
Porții4
Scor De Sănătate8
Revista