Extra-cremoase Dip carne de vită uscată ar putea fi o rețetă bună pentru a extinde hor d ' oeuvre cutie reteta. Pentru 94 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 10. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 26g de grăsime, și un total de 275 calorii. Acesta este adus la tine de retetele mele. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Super Bowl va fi și mai special cu această rețetă. Un amestec de nuci pecan, piper, cremă de brânză și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular destul de rău de 17%. Rețete similare includ Alouette Extra cremos Brie cu fructe uscate și migdale, Sandwich de vită prăjită cu hrean cremos și roșii uscate la soare, și Extra Cremos Ranch Dip.
Instrucțiuni
1
Bateți primele 5 ingrediente la viteză medie cu un mixer electric până se amestecă; amestecați carnea de vită, ardeiul gras și ceapa. Lingura într-un vas de copt 2 1/2-quart; se presara cu nuci pecan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Taitei Rigatoni Uscati
Decoratiuni De Desert Cu Ciocolata Si Frisca
20 De Felii Subțiri De Dovlecel
1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate
2
Coaceți la 350 timp de 20 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
3
Serviți imediat cu biscuiți sau chipsuri de bagel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chipsuri De Bagel
Pentru Legare
4
Extra-cremos afumat somon Dip: substitut 4 uncii somon afumat pentru carne de vită uscată, arpagic uscat pentru ceapa tocata marunt, și se adaugă 1/4 linguriță de sare la amestec. Omiteți pecanele tocate.