Carne de vită sacadat într-un fumător
Carnea de vită sacadată într-un fumător ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 238 calorii, 38g de proteine, și 7g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6 și costă 2,74 USD pe porție. 33 de oameni au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 15 ore și 10 minute. Mergeți la magazin și ridicați oțet de cidru, sfoară, sos Worcestershire și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma oțetul de cidru, puteți urma acest fel principal cu Placinta Cu Otet ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 83%. Acest scor este spectaculos. Rețete similare sunt Carne De Vită Sacadat, Cowboy Stil Carne De Vită Sacadat, Carne De Vită Sacadat, și Cel mai bun sacadat de vită.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, neporos, combinați ardeiul negru măcinat, sosul de soia, oțetul, sosul de ardei iute și sosul Worcestershire.
Se amestecă bine și se adaugă feliile de carne. Acoperiți și refrigerați peste noapte.
Pregătiți un fumător în aer liber pentru căldură scăzută și grătar ușor de ulei.
Așezați fâșii de carne pe grătar, astfel încât să nu se suprapună. Fum la foc mic. Sacadat se va face atunci când marginile par uscate, cu doar un ușor indiciu de umiditate în centrul feliilor, aproximativ 6 până la 8 ore.