Carne De Vită Roșie Din Sichuan

Carne De Vită Roșie Din Sichuan
Carnea de vită roșie Sichuan ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 691 calorii, 41G de proteine, și 49G de grăsime fiecare. Pentru $3.7 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați carne de vită grasă, sos de soia, coriandru pentru a garnisi și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma uleiul vegetal, puteți urma acest fel principal cu Tort De Cafea Cu Afine # SundaySupper ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și דל פחמימות, dieta. Această rețetă este plăcută de 17 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 66%. Acest scor este solid. Încercați Cod Fiert Din Sichuan, Cod Fiert Din Sichuan, și Obrajii De Porc Fiert Din Sichuan pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Tăiați carnea de vită în bucăți de 1 până la 2 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
2
Tăiați scallions în secțiuni de 2 sau 3 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ghimbir întreg, ZdrobitGhimbir întreg, Zdrobit
3
Încălziți oi într-o oală de tocană la foc mediu. Când este fierbinte, adăugați pasta de fasole chili și amestecați timp de 30 de secunde până când pasta începe să miroasă parfumată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Usturoi Tocat1 Cană De Usturoi Tocat
12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
4
Adăugați bulionul, carnea de vită, vinul, ghimbirul, ceapa verde, sosurile de soia și condimentele. Aduceți lichidul la fierbere; apoi reduceți focul și fierbeți ușor până când carnea de vită este fragedă, aproximativ 1 1/2 până la 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ghimbir întreg, ZdrobitGhimbir întreg, Zdrobit
1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce
Chipsuri De Scorțișoară VietnamezăChipsuri De Scorțișoară Vietnameză
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
5
Când carnea de vită este aproape gata de gătit, curățați daikonul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ridiche DaikonRidiche Daikon
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
6
Adăugați legumele la carnea de vită, adăugând apă, dacă este necesar, astfel încât lichidul să acopere toate articolele. Continuați să fierbeți până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
7
Se ornează cu coriandru tocat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm
DificultateExpert
Gata În2 hrs
Porții4
Scor De Sănătate16
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista