Carne De Vită Prăjită Lent

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați carnea de vită prăjită lent. Această rețetă servește 8 și costă 2,09 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 14g de proteine, 26g de grăsime, și un total de 299 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână piper, friptură, sare kosher și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a folosi sarea kosher, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Firimituri Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 39%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați Carne de vită prăjită lent cu muștar, usturoi și cimbru, Paleo Shredded Slow Cooker friptură de vită cu dovleac și Salsa + un aragaz lent Roundup și GIVEAWAY, și Friptură De Vită Cu Aragaz Lent pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Cu un cuțit ascuțit, tăiați 12 fante chiar sub grăsimea fripturii și introduceți feliile de usturoi. Condimentați friptura cu sare, piper și oregano.
Așezați-l, cu partea grasă în jos, pe un suport de prăjire.
Așezați raftul într-o tigaie și umpleți-l cu apă, doar degresând fundul fripturii.
Încălziți grătarul la mediu ridicat. Dacă folosiți un grătar cu cărbune, construiți un foc foarte fierbinte. Când cărbunii sunt albi fierbinți, adăugați un alt strat de cărbune. Acest lucru va asigura că grătarul rămâne suficient de fierbinte pentru a găti carnea.
Așezați tigaia direct pe grătar. Acoperiți grătarul și lăsați friptura să se gătească încet. Gatiti aproximativ 20 de minute pe kilogram pentru mediu rar sau pana cand un termometru pentru carne citeste aproximativ 130 F. La jumatate, intoarceti friptura si adaugati mai multa apa daca este necesar.
Lăsați să se odihnească aproximativ 10 minute înainte de sculptură.