Carne De Vită Prăjită Lent

Carne De Vită Prăjită Lent
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați carnea de vită prăjită lent. Această rețetă servește 8 și costă 2,09 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 14g de proteine, 26g de grăsime, și un total de 299 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână piper, friptură, sare kosher și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a folosi sarea kosher, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Firimituri Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 39%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați Carne de vită prăjită lent cu muștar, usturoi și cimbru, Paleo Shredded Slow Cooker friptură de vită cu dovleac și Salsa + un aragaz lent Roundup și GIVEAWAY, și Friptură De Vită Cu Aragaz Lent pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Cu un cuțit ascuțit, tăiați 12 fante chiar sub grăsimea fripturii și introduceți feliile de usturoi. Condimentați friptura cu sare, piper și oregano.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, OpționalLa 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
2
Așezați-l, cu partea grasă în jos, pe un suport de prăjire.
3
Așezați raftul într-o tigaie și umpleți-l cu apă, doar degresând fundul fripturii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
4
Încălziți grătarul la mediu ridicat. Dacă folosiți un grătar cu cărbune, construiți un foc foarte fierbinte. Când cărbunii sunt albi fierbinți, adăugați un alt strat de cărbune. Acest lucru va asigura că grătarul rămâne suficient de fierbinte pentru a găti carnea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
5
Așezați tigaia direct pe grătar. Acoperiți grătarul și lăsați friptura să se gătească încet. Gatiti aproximativ 20 de minute pe kilogram pentru mediu rar sau pana cand un termometru pentru carne citeste aproximativ 130 F. La jumatate, intoarceti friptura si adaugati mai multa apa daca este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
6
Lăsați să se odihnească aproximativ 10 minute înainte de sculptură.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate10
Revista