Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați carnea de vită prăjită cu sos de hrean. O porție conține 727 calorii, 32g de proteine, și 65g de grăsime. Această rețetă servește 8 și costă 4,94 USD pe porție. Mergeți la magazin și ridicați cremă, suc de lămâie, salvie frecat și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până ceapa ai putea urma acest curs principal cu Bomboane De Porumb Cupcakes ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 40 de minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 54%. Acest scor este solid. Încercați Friptură De Vită Cu Sos De Hrean, Friptură de vită cu sos de hrean, și Crock Pot friptură de vită și sos de hrean pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Tăiați și legați friptura, dacă doriți. Într-un castron mic, combinați semințele de fenicul, rozmarinul zdrobit, busuiocul, maghiranul, cimbru, cimbru și salvie; frecați peste friptură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pesmet, Câteva Pumni
Maghiran
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Varză Savoy Sau Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate Suplimentare
2
Așezați grăsimea în sus într-o tigaie. Se acoperă cu ceapă și crengute de rozmarin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată Mărunt
3
Coaceți, neacoperit, la 350 de ore, timp de 2 până la 3 ore sau până când carnea atinge gradul de coacere dorit (pentru mediu-rar, un termometru pentru carne trebuie să citească 145 de ore, 160 de ore, 170 de ore, 170 de ore).
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De Susan
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
4
Aruncați ceapa și rozmarinul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
5
Lăsați friptura să stea 10-15 minute înainte de feliere. Între timp, într-un castron mic, combinați ingredientele sosului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe