Carne De Vită Mărunțită La Grătar
Barbeque carne de vită mărunțită este un fără gluten și fără lactate rețetă cu 6 porții. Acest curs principal are 272 calorii, 23g de proteine, și 13g de grăsime per portie. Pentru $1.54 pe portie, această rețetă acoperă 17% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 8 ore și 10 minute. Un amestec de sare, zahăr brun, sos de roșii și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a folosi sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri De Mere ca desert. 4 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 54%. Încercați Friptură de vită pe grătar, Caserola De Vită La Grătar, și Carne De Vită Coreeană La Grătar (Bulgogi) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se amestecă ceapa, sosul de roșii, zahărul brun, oțetul, pudra de chili, sosul de soia, sarea și muștarul împreună într-un aragaz lent; adăugați friptura. Puneți amestecul de ceapă peste carnea de vită pentru a acoperi.
Gatiti la mare timp de 7 ore. Tăiați carnea în aragaz lent cu o pereche de furci. Continuați să gătiți încă 1 oră.