Carne De Vită Măcinată Cu Aragaz Lent

Carne De Vită Măcinată Cu Aragaz Lent
Carnea de vită măcinată cu aragaz lent ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia principală de rețete. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 12 și costă 100 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 17g de proteine, 4G de grăsime, și un total de 134 calorii. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți muștar, piper măcinat, carne de vită măcinată și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a folosi oțetul alb, puteți urma acest fel principal cu Oțet Plăcintă Cu Nuci Pecan ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 2 ore și 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 33%. Acest scor nu este atât de excelent. Rețete similare includ Aragaz Lent Carne De Vită Stroganoff, paste de vită și brânză măcinate cu aragaz lent, și Carne de vită și fasole preferată cu aragaz lent.
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 10 m.
Porții12
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista