Carne de vită mongolă și ceapă de primăvară

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați carnea de vită mongolă și ceapa de primăvară. Această rețetă face 4 porții cu 477 calorii, 26g de proteine, și 22g de grăsime fiecare. Pentru $ 3.21 pe portie, această rețetă acoperă 15% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Toțiretetele au 282 de fani. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Un amestec de friptură de flanc de vită, amidon de porumb, apă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a folosi rădăcina proaspătă de ghimbir, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri cu ghimbir de migdale fără făină ca desert. Este perfect pentru Primăvară. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 63%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Carne de vită mongolă și ceapă de primăvară, Muschiulet de vita la gratar cu ceapa de primavara la gratar, și Carne De Vită Mongolă.
Instrucțiuni
Încălziți 2 lingurițe de ulei vegetal într-o cratiță la foc mediu și gătiți și amestecați usturoiul și ghimbirul până își eliberează parfumul, aproximativ 30 de secunde.
Se toarnă sosul de soia, apa și zahărul brun. Ridicați focul la mediu-înalt și amestecați 4 minute, până când zahărul s-a dizolvat și sosul fierbe și se îngroașă ușor.
Scoateți sosul de pe foc și lăsați-l deoparte.
Așezați carnea de vită feliată într-un castron și amestecați amidonul de porumb în carnea de vită, acoperindu-l bine. Lăsați carnea de vită și amidonul de porumb să stea până când majoritatea sucurilor din carne au fost absorbite de amidonul de porumb, aproximativ 10 minute.
Încălziți uleiul vegetal într-o tigaie adâncă sau wok la 375 grade F (190 grade C).
Agitați excesul de amidon de porumb din feliile de vită și aruncați-le în uleiul fierbinte, câteva la un moment dat. Se amestecă scurt și se prăjește până când marginile devin clare și încep să se rumenească, aproximativ 2 minute.
Scoateți carnea de vită din ulei cu o lingură mare cu fante și lăsați să se scurgă pe prosoape de hârtie pentru a îndepărta excesul de ulei.
Se toarnă uleiul din tigaie sau wok și se întoarce tigaia la foc mediu. Întoarceți feliile de vită în tigaie, amestecați scurt și turnați sosul rezervat. Se amestecă o dată sau de două ori pentru a combina și se adaugă ceapa verde. Aduceți amestecul la fiert și gătiți până când ceapa s-a înmuiat și a devenit verde strălucitor, aproximativ 2 minute.