Carne De Vită Mexicană Picantă

Carne De Vită Mexicană Picantă
Picant Mexican carne de vită coace ar putea fi doar Mexicane rețeta pe care o căutați. Această rețetă fără gluten servește 12 și costă $1.91 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 20g de proteine, 9g de grăsime, și un total de 249 calorii. Funcționează bine ca un fel principal prietenos cu bugetul. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute. Mergeți la magazin și ridicați roșii romi, condimente taco, ardei gras și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 56%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Coaceți carnea de vită mexicană cu cremă de Cilantro-Lime, Cartofi condimentați Mexicani umpluți cu carne de vită și brânză, și Aperitive picante Bisquick mexicane cu un martini Mexican.

Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant

Pinot Noir, Riesling și Sparkling rosul este o alegere excelentă pentru Mexicani. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. DeLoach Russian River Pinot Noir cu un rating de 4,4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 14 dolari pe sticlă.
DeLoach Râul Rus Pinot Noir
DeLoach Râul Rus Pinot Noir
O frumoasă culoare roșie rubinie în pahar, râul rus Pinot Noir 2018 se deschide cu arome de fructe roșii aprinse de căpșuni și cireșe. Aromele de zmeură, rubarbă și prune întunecate sunt întâmpinate cu o notă de condiment și aciditate strălucitoare. Acesta este un vin cu corp mediu, cu taninuri moderate și un finisaj persistent și delicios
DificultateGreu
Gata În1 h, 20 m.
Porții12
Scor De Sănătate16
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista