Carne de vită mexicană cu aragaz lent cu cremă de var și fasole Pinto
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați carnea de vită mexicană Slow Cooker cu Lime Creman și fasole Pinto. Această rețetă servește 6. Pentru $3.95 pe portie, această rețetă acoperă 45% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 57G de proteine, 37g de grăsime, și un total de 781 calorii. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați bulion de vită, tortilla de făină, smântână și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a folosi sarea kosher, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Firimituri Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 79%. Acest scor este solid. Încercați Chili de vită cu aragaz lent cu cremă de var, Fasole pinto pentru grătar cu aragaz lent, și Fasole Pinto Cu Aragaz Lent pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Puneți carnea în aragazul lent și adăugați usturoi, ceapă, jalapenos, fasole, roșii, pudră de chili, chimen, frunze de dafin, sos Worcestershire, oțet, bulion de vită și tequila. Condimentează cu aproximativ o linguriță de sare. Gatiti la foc mic pana cand carnea de vita este frageda si fasolea este fiarta, 8-10 ore, adaugand bulion suplimentar dupa cum este necesar pentru a mentine fasolea saturata si scufundata.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Verde Murată
1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire
Grăsime De Porc înapoi
Bucăți De Legume De Mărimea Unei Mușcături
1 Lingură De Jalapeño, Feliat Subțire
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Tequila
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Usturoi Goya®
Toppinguri, Opționale
Sazon Goya Cu Coriandru și Annatto
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Apă Pentru A Permite
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm
2
Amestecați smântâna cu sucul de lămâie și coriandru într-un castron mic. Când fasolea este fragedă și friptura la oală cedează la o furculiță, gustați și reglați condimentele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Avocado Hass Ușor Piure
Pentru O Consistență Fină și Tartinabilă
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
1,5 Kg De Lengua De Res
1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm
Toppinguri, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
Mazăre Congelată GOYA®, Decongelată
3
Serviți carne și fasole cu tortilla caldă și cremă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chiftele De Pui Vegetariene Congelate
Toppinguri, Opționale
Brânză Oaxacan, Separată în Fire Subțiri (poate înlocui Mozzarella)
Mexican în meniu? Încercați să împerecheați cu Pinot Noir, Riesling și Sparkling rossimbrox. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Un vin pe care l-ați putea încerca este Concha y Toro Marques de Casa Concha Pinot Noir. Are 4,6 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 26 de dolari.