Carne De Vită-Legume Tigaie Coace

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați să coaceți tigaia cu legume și carne de vită. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 35g de proteine, 18g de grăsime, și un total de 417 calorii. Pentru $3.04 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 53 de gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuit dieta. Mergeți la magazin și ridicați cremă condensată de supă de ciuperci, carne de vită măcinată extra-slabă, ciuperci și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a utiliza până la frigider semiluna cina role ai putea urma acest curs principal cu Tarte Crocante Cu Mere Caramel ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 82%. Acest scor este grozav. Încercați Carne De Vită-Legume Tigaie Coace, Tigaie de coacere cu ouă de legume și slănină, și Tigaie de vită și legume pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 191°.
Carne brună în tigaie mare antiaderentă rezistentă la cuptor.
Adăugați ciuperci și ceapă; gatiti 8-10 min. sau până când lichidul din ciuperci se evaporă, amestecând ocazional. Se amestecă următoarele 3 ingrediente; se aduce la fierbere.
Adăugați Velveeta; se amestecă.
Desfaceți aluatul semilună; separați în 8 triunghiuri. Aranjați deasupra amestecului de carne, cu puncte de triunghiuri suprapuse în centru și laturi scurte de-a lungul marginii tigaiei.
Coaceți 12 până la 15 min. sau până se rumenesc.
Lăsați să stea 5 min. înainte de servire.