Carne de vită la grătar pe chifle

Carne de vită la grătar pe chifle
Carnea de vită la grătar pe chifle este o lactate gratuit hor d ' oeuvre. Această rețetă face 20 de porții cu 270 calorii, 18g de proteine, și 9g de grăsime fiecare. Pentru $1.24 pe portie, această rețetă acoperă 13% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Taste Of Home are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 55 de minute. Mergeți la magazin și ridicați oțet, zahăr brun, sare de usturoi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 41%. Acest scor este bun. Încercați Curcan la grătar pe chifle, Chifle De Porc La Grătar, și Carne de porc la grătar gătită lent pe chifle pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Puneți carnea de vită, ceapa și țelina într-un cuptor olandez; adăugați apă pentru a acoperi aproape carnea. Aduceți la fierbere; reduceți căldura. Acoperiți și fierbeți timp de 2-1/2 până la 3 ore sau până când carnea este fragedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1 Baton De Unt, Plus 3 Linguri Topite Pentru Uns1 Baton De Unt, Plus 3 Linguri Topite Pentru Uns
2
Îndepărtați carnea; strecurați și rezervați lichidul de gătit. Tăiați și tăiați carnea; reveniți la cuptorul olandez.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1 Baton De Unt, Plus 3 Linguri Topite Pentru Uns1 Baton De Unt, Plus 3 Linguri Topite Pentru Uns
3
Adăugați 2 căni de lichid de gătit încordat (salvați lichidul de gătit rămas) și răciți. Degresați și aruncați grăsimea.
4
Adăugați ketchup, zahăr brun, oțet și condimente. Acoperiți și fierbeți timp de 1 oră, amestecând ocazional. Dacă amestecul devine prea gros, adăugați lichid suplimentar de gătit rezervat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Până La 1-1/3 Căni De Apă1 Până La 1-1/3 Căni De Apă
Sezonul GoyaSezonul Goya
Ambalați șuncă Delicată Feliată SubțireAmbalați șuncă Delicată Feliată Subțire
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
5
Serviți pe chifle de hamburger.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Hamburger BunHamburger Bun
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 55 m.
Porții20
Scor De Sănătate7
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista