Carne De Vită La Grătar
Carnea de vită la grătar Tangy ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 6. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 238 calorii, 26g de proteine, și 9g de grăsime per portie. Pentru $ 2.03 pe portie, această rețetă acoperă 15% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați friptura de vită de vită, praf de usturoi, sos worcestershire și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până ulei vegetal ai putea urma acest curs principal cu Tort De Cafea Cu Afine #SundaySupper ca desert. Această rețetă este plăcută de 4 gurmanzi și bucătari. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Este adus la tine de Toțiretete. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 71%, ceea ce este bine. Rețete similare sunt Carne De Vită Stroganoff, Salată De Vită Tangy, și Carne De Vită Portocalie Tangy.
Instrucțiuni
Preîncălziți grătarul pentru căldură medie.
Într-un castron mic, amestecați supa, zahărul, sucul de lămâie, uleiul, Worcestershire, praful de usturoi și cimbru.
Așezați friptura pe grătarul ușor uns la foc mediu. Grătar timp de 6 până la 10 minute, neacoperit, întorcându-se o dată.
Ungeți adesea cu amestec de supă. Când ați terminat, lăsați să vă odihniți câteva momente de pe foc.
Transferați orice sos rămas într-o cratiță mică și încălziți la fierbere.