Carne De Vită Hawaiană Teriyaki
Hawaiian carne de vită Teriyaki este un fără gluten și fără lactate felul principal. Această rețetă face 4 porții cu 377 calorii, 43G de proteine, și 8g de grăsime fiecare. Pentru $ 3.74 pe portie, această rețetă acoperă 33% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 4 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați sos de soia, ghimbir, usturoi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a folosi ananasul, puteți urma acest fel principal cu Cupcakes Cu Ananas ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 8 ore și 30 de minute. Această rețetă este tipică bucătăriei japoneze. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 86%. Acest scor este mare. Încercați Marinada Teriyaki Hawaiană, BBQ Hawaiian: năut Teriyaki, și Friptură Hawaiană Teriyaki pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați sosul de soia, ghimbirul, usturoiul, zahărul și apa. Marinați carnea în amestec într-o pungă de plastic peste noapte la frigider.
Preîncălziți grătarul la foc mare. Carne de frigarui pe frigarui. Gatiti peste carbuni fierbinti pana cand faceti dupa bunul plac, aproximativ 4-5 minute pentru mediu rar.
Așezați felii de ananas pe grătar. Gatiti pe ambele parti pana cand exista urme de gratar si zaharurile naturale L-au ajutat sa se rumeneasca, aproximativ 2 minute pe fiecare parte.
Așezați frigarui de vită deasupra feliilor de ananas la grătar și garnisiți cu mentă.