Carne de vită glazurată cu soia

Carne de vită glazurată cu soia
Carnea de vită glazurată cu soia este o fără gluten și fără lactate rețetă cu 6 porții. Pentru $2.61 pe portie, această rețetă acoperă 28% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 52G de proteine, 60g de grăsime, și un total de 791 calorii. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Funcționează bine ca un fel principal destul de ieftin. Mergeți la magazin și ridicați ketchup de roșii, coniac, căței de usturoi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 5 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 62%, care este solid. Rețete similare includ Carne de vită glazurată cu soia, Burger De Vită Glazurat Cu Soia, și Carne de vită glazurată cu soia și fasole verde.

Instrucțiuni

1
Pentru a face marinada, blitz usturoiul, ardeiul iute și ghimbirul într-un blender până se toacă mărunt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
1 Cană De Usturoi Tocat1 Cană De Usturoi Tocat
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
2
Adăugați sosul de soia sau teriyaki și ketchup-ul, apoi pulsați până se omogenizează complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Coriandru și/sau Mentă Proaspăt Tocate Grosier1/2 Cană Coriandru și/sau Mentă Proaspăt Tocate Grosier
Ambalați șuncă Delicată Feliată SubțireAmbalați șuncă Delicată Feliată Subțire
3
Puneți carnea de vită într-un vas și ungeți peste marinată. Se lasă la frigider să se marineze până la 24 de ore, cu cât este mai lung, cu atât mai bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
4
Pentru a găti carnea de vită, aprindeți grătarul și, atunci când flăcările se potolesc și cărbunii strălucesc, așezați-l cu partea grasă în jos și carbonați timp de aproximativ 5 minute pentru a se îngrășa. Întoarceți-l și gătiți timp de 40 de minute pentru mediu rar, rotind ocazional până când toate părțile sunt carbonizate. Dacă grătarul are capac, folosiți-l pentru o aromă mai afumată. Cu câteva minute înainte de a scoate carnea de vită, stropiți peste coniac sau bourbon (dacă folosiți) pentru a flamba carnea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Whisky Bourbon (recomandat: Maker's Mark)Whisky Bourbon (recomandat: Maker's Mark)
2 Vârfuri De Cuișoare Măcinate2 Vârfuri De Cuișoare Măcinate
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
5
Ridicați carnea pe o scândură, acoperiți cu folie și lăsați să se odihnească cel puțin 10 minute. Tăiați carnea de vită în felii ca o friptură și serviți cu orice suc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers
DificultateGreu
Gata În1 h, 5 m.
Porții6
Scor De Sănătate21
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista