Carne de vită fiartă în Barolo

Carne de vită fiartă în Barolo
Carnea de vită fiartă în Barolo ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară servește 8 și costă $6.12 pe portie. O porție conține 870 calorii, 104G de proteine, și 42G de grăsime. Dacă aveți la îndemână căței de usturoi plinuți, tulpini mari de țelină, boabe de piper și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma nucșoara, puteți urma acest fel principal cu Tort De Nucșoară ca desert. Această rețetă de la Epicurious are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 85%, ceea ce este uimitor. Rețete similare includ Carne de vită fiartă în Barolo, Carne de vită fiartă în Barolo, și Brasato al Barolo (carne de vită fiartă în vin).

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul, cu un suport în centru, la 250 F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Condimentați toate suprafețele fripturii cu 1 linguriță de sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SareSare
3
Se toarnă uleiul de măsline în tigaia mare și se pune la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Așezați friptura și rumeniți-o pe fiecare parte timp de un minut sau două, fără să vă mișcați, până se caramelizează peste tot.
5
Scoateți pe un platou.
6
Încă la foc mediu-mare, aruncați legumele tăiate și cățelele de usturoi, aruncați pentru a acoperi cu ulei și întindeți-le în tigaie. Aruncați rozmarinul, frunzele de salvie, nucșoara rasă, boabele de piper, porcini uscați și sarea de linguriță rămasă și aruncați-le împreună. Gatiti timp de 3 sau 4 minute, amestecand frecvent si razuind bucatile de carne rumenite pe fundul tigaiei, doar pana cand legumele se inmoaie, apoi scadeti focul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuișoare întregi De UsturoiCuișoare întregi De Usturoi
Boabe De PiperBoabe De Piper
1/2 Crenguță Rozmarin1/2 Crenguță Rozmarin
LegumeLegume
RozmarinRozmarin
NucșoarăNucșoară
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
CarneCarne
SareSare
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
7
Împingeți legumele în lateral și întoarceți friptura în tigaie, așezând plat pe fund.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
8
Se toarnă cele trei sticle de vin și orice sucuri de carne care s-au adunat pe platou. Friptura trebuie să fie cel puțin pe jumătate scufundată—adăugați bulion de vită după cum este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De VităCarne De Vită
CarneCarne
VinVin
9
Acoperiți oala și încălziți până când vinul aburește, dar nu fierbe. Descoperiți tigaia și puneți-o în cuptor. După 30 de minute, rotiți friptura, astfel încât carnea expusă să fie scufundată în lichidul de fierbere. Se fierbe astfel, întorcând carnea în tigaie la fiecare 30 de minute, timp de aproximativ 3 ore, până se înmoaie furculița. Lichidul nu trebuie să fiarbă&151;dacă o face, turnați puțină apă rece pentru a opri barbotarea și reduceți temperatura cuptorului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
CarneCarne
VinVin
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
TigaieTigaie
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
10
După aproximativ 4 1/2 ore, verificați carnea de vită cu un termometru pentru carne. Când temperatura sa internă ajunge la 180 F—ar trebui să fie ușor străpunsă cu o furculiță—luați tigaia din cuptor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De VităCarne De Vită
CarneCarne
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
CuptorCuptor
TigaieTigaie
11
Scoateți carnea într-un platou, cu bucăți intacte de morcov și țelină pentru a servi drept garnitură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MorcovMorcov
țelinățelină
CarneCarne
12
Îndepărtați orice grăsime din sucurile de fierbere, încălziți la fierbere și reduceți la o consistență cochetă care acoperă spatele unei linguri.
13
Se toarnă printr-o sită setată peste un recipient curat. Apăsați sucurile din ierburile strecurate și bucățile de legume.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
IerburiIerburi
Echipamente pe care le vei folosi
SitaSita
14
Se toarnă orice sucuri din platoul de carne și se condimentează sosul după gust cu sare și piper negru proaspăt măcinat. (Dacă nu veți servi imediat, puneți carnea și legumele rezervate în sos să se odihnească și să se răcească, câteva ore sau peste noapte.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Negru MăcinatPiper Negru Măcinat
LegumeLegume
SosSos
CarneCarne
SareSare
15
Pentru a servi, feliați carnea transversal (mai ușor când este rece).
Ingrediente de care veți avea nevoie
CarneCarne
16
Se toarnă un strat superficial de sos într-o tigaie largă și se așează feliile, suprapunându-se.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SosSos
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
17
Încălziți sosul să clocotească, lingându-l peste carnea de vită, astfel încât feliile să fie ușor acoperite. Ridicați-le cu o spatulă largă și glisați pe un platou cald, ventilat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SosSos
Carne De VităCarne De Vită
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
18
Încălziți și morcovii și țelina în sos, dacă le-ați salvat, și aranjați pe platou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MorcovMorcov
țelinățelină
SosSos
19
Serviți, trecând mai mult sos încălzit la masă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SosSos
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate100
Revista