Carnea de vită fiartă în Barolo ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară servește 8 și costă $6.12 pe portie. O porție conține 870 calorii, 104G de proteine, și 42G de grăsime. Dacă aveți la îndemână căței de usturoi plinuți, tulpini mari de țelină, boabe de piper și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma nucșoara, puteți urma acest fel principal cu Tort De Nucșoară ca desert. Această rețetă de la Epicurious are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 85%, ceea ce este uimitor. Rețete similare includ Carne de vită fiartă în Barolo, Carne de vită fiartă în Barolo, și Brasato al Barolo (carne de vită fiartă în vin).
Instrucțiuni
1
Încălziți cuptorul, cu un suport în centru, la 250 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Condimentați toate suprafețele fripturii cu 1 linguriță de sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare
3
Se toarnă uleiul de măsline în tigaia mare și se pune la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
4
Așezați friptura și rumeniți-o pe fiecare parte timp de un minut sau două, fără să vă mișcați, până se caramelizează peste tot.
5
Scoateți pe un platou.
6
Încă la foc mediu-mare, aruncați legumele tăiate și cățelele de usturoi, aruncați pentru a acoperi cu ulei și întindeți-le în tigaie. Aruncați rozmarinul, frunzele de salvie, nucșoara rasă, boabele de piper, porcini uscați și sarea de linguriță rămasă și aruncați-le împreună. Gatiti timp de 3 sau 4 minute, amestecand frecvent si razuind bucatile de carne rumenite pe fundul tigaiei, doar pana cand legumele se inmoaie, apoi scadeti focul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuișoare întregi De Usturoi
Boabe De Piper
1/2 Crenguță Rozmarin
Legume
Rozmarin
Nucșoară
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Carne
Sare
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
7
Împingeți legumele în lateral și întoarceți friptura în tigaie, așezând plat pe fund.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Legume
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
8
Se toarnă cele trei sticle de vin și orice sucuri de carne care s-au adunat pe platou. Friptura trebuie să fie cel puțin pe jumătate scufundată—adăugați bulion de vită după cum este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Vită
Carne
Vin
9
Acoperiți oala și încălziți până când vinul aburește, dar nu fierbe. Descoperiți tigaia și puneți-o în cuptor. După 30 de minute, rotiți friptura, astfel încât carnea expusă să fie scufundată în lichidul de fierbere. Se fierbe astfel, întorcând carnea în tigaie la fiecare 30 de minute, timp de aproximativ 3 ore, până se înmoaie furculița. Lichidul nu trebuie să fiarbă&151;dacă o face, turnați puțină apă rece pentru a opri barbotarea și reduceți temperatura cuptorului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
Carne
Vin
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
Tigaie
Grăsime De Porc înapoi
10
După aproximativ 4 1/2 ore, verificați carnea de vită cu un termometru pentru carne. Când temperatura sa internă ajunge la 180 F—ar trebui să fie ușor străpunsă cu o furculiță—luați tigaia din cuptor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Vită
Carne
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De Bucătărie
Cuptor
Tigaie
11
Scoateți carnea într-un platou, cu bucăți intacte de morcov și țelină pentru a servi drept garnitură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Morcov
țelină
Carne
12
Îndepărtați orice grăsime din sucurile de fierbere, încălziți la fierbere și reduceți la o consistență cochetă care acoperă spatele unei linguri.
13
Se toarnă printr-o sită setată peste un recipient curat. Apăsați sucurile din ierburile strecurate și bucățile de legume.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Legume
Ierburi
Echipamente pe care le vei folosi
Sita
14
Se toarnă orice sucuri din platoul de carne și se condimentează sosul după gust cu sare și piper negru proaspăt măcinat. (Dacă nu veți servi imediat, puneți carnea și legumele rezervate în sos să se odihnească și să se răcească, câteva ore sau peste noapte.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Negru Măcinat
Legume
Sos
Carne
Sare
15
Pentru a servi, feliați carnea transversal (mai ușor când este rece).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne
16
Se toarnă un strat superficial de sos într-o tigaie largă și se așează feliile, suprapunându-se.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
17
Încălziți sosul să clocotească, lingându-l peste carnea de vită, astfel încât feliile să fie ușor acoperite. Ridicați-le cu o spatulă largă și glisați pe un platou cald, ventilat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos
Carne De Vită
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
18
Încălziți și morcovii și țelina în sos, dacă le-ați salvat, și aranjați pe platou.