Carne de vită fiartă cu bere cu ceapă
Nevoie de o curs principal fără gluten și fără lactate? Carnea de vită fiartă cu bere cu ceapă ar putea fi o super rețetă de încercat. O porție conține 400 de calorii, 30g de proteine, și 24g de grăsime. Această rețetă servește 6 și costă 2,4 USD pe porție. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați frunze de rozmarin, cimbru măcinat, sare și piper și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 3 ore și 5 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 53%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare sunt Carne de vită și ceapă înăbușită cu bere, Carne de vită și ceapă înăbușită în bere pentru # SundaySupper, și Carne de vită și ceapă înăbușită în bere [carbonnades 9 la Flamande].
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 275 de grade.
Încălziți uleiul într-un cuptor olandez mare la foc mare.Condimentează carnea generos cu sare și piper. Căutați carnea pe ambele părți, aproximativ 2 minute pe fiecare parte.
Scoateți carnea din tigaie. Reduceți căldura la mediu.Aruncați ceapa și usturoiul. Se amestecă timp de 30 de secunde.
Se toarnă bere și se adaugă cimbru, rozmarin și sare după gust---aproximativ 1 linguriță. (Nu sub sare!)
Adăugați carne în oală, puneți-o la scufundat și puneți capacul pe oală.Gatiti la cuptor timp de 2 1/2 pana la 3 ore, sau pana cand carnea este frageda cu furculita si se destrama. Tăiați carnea cu două furculițe.
Serviți pe farfurii și lingurați sucul și ceapa deasupra.
Se servește cu pâine foarte crustă pentru a sorbi sucul.