Carne de vită fiartă cu bere cu ceapă

Carne de vită fiartă cu bere cu ceapă
Nevoie de o curs principal fără gluten și fără lactate? Carnea de vită fiartă cu bere cu ceapă ar putea fi o super rețetă de încercat. O porție conține 400 de calorii, 30g de proteine, și 24g de grăsime. Această rețetă servește 6 și costă 2,4 USD pe porție. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați frunze de rozmarin, cimbru măcinat, sare și piper și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 3 ore și 5 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 53%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare sunt Carne de vită și ceapă înăbușită cu bere, Carne de vită și ceapă înăbușită în bere pentru # SundaySupper, și Carne de vită și ceapă înăbușită în bere [carbonnades 9 la Flamande].

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 275 de grade.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Încălziți uleiul într-un cuptor olandez mare la foc mare.Condimentează carnea generos cu sare și piper. Căutați carnea pe ambele părți, aproximativ 2 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele
3
Scoateți carnea din tigaie. Reduceți căldura la mediu.Aruncați ceapa și usturoiul. Se amestecă timp de 30 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
4
Se toarnă bere și se adaugă cimbru, rozmarin și sare după gust---aproximativ 1 linguriță. (Nu sub sare!)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel DezosatăCarne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
1/2 Kilogram De Eglefin Tocat1/2 Kilogram De Eglefin Tocat
Sare, Pentru Marginile PaharuluiSare, Pentru Marginile Paharului
5
Adăugați carne în oală, puneți-o la scufundat și puneți capacul pe oală.Gatiti la cuptor timp de 2 1/2 pana la 3 ore, sau pana cand carnea este frageda cu furculita si se destrama. Tăiați carnea cu două furculițe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
6
Serviți pe farfurii și lingurați sucul și ceapa deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
7
Se servește cu pâine foarte crustă pentru a sorbi sucul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ 3/4 De Kilogram)12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ 3/4 De Kilogram)
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 5 m.
Porții6
Scor De Sănătate14
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista