Carne De Vită De Legume

Nevoie de un curs principal fără gluten și fără lactate? Carnea de vită vegetală ar putea fi o rețetă remarcabilă de încercat. Această rețetă face 4 porții cu 240 calorii, 27G de proteine, și 8g de grăsime fiecare. Pentru $ 2.48 pe portie, această rețetă acoperă 19% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. Dacă aveți la îndemână ardei gras, bulion de pui, amidon de porumb și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a utiliza gingerroot proaspete ai putea urma acest curs principal cu Turtă Dulce Cu Compot Fructat ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 61%. Acest scor este destul de bun. Încercați Carne de vită și Broccoli se amestecă, Carne de vită și varză se amestecă prăji, și Carne de vită ușoară și Broccoli cu carne de vânat pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, combinați primele cinci ingrediente; adăugați carne de vită și aruncați pentru a acoperi. La frigider timp de 15 minute. Pentru sos, într-un castron mic, combinați amidonul de porumb, bulionul, ketchupul, sosul de soia și uleiul de susan până la neted; deoparte.
Într-o tigaie mare antiaderentă sau wok acoperită cu spray de gătit, amestecați amestecul de vită în 1 linguriță de ulei de canola până nu mai este roz.
Scoateți și păstrați cald. Se amestecă ceapa în uleiul de canola rămas timp de 2 minute.
Adăugați piper verde; se amestecă timp de 2 minute.
Adăugați roșiile; se amestecă cu 1 minut mai mult.
Întoarceți carnea de vită în tigaie. Se amestecă sosul; se adaugă la carnea de vită și legume. Se aduce la fierbere; gatiti si amestecati timp de 2 minute sau pana se ingroasa.