Carne de vită cu sos de hrean
Carnea de vită cu sos de hrean este un fără gluten felul principal. Pentru $ 3.58 pe portie, această rețetă acoperă 14% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. O porție conține 414 calorii, 21g de proteine, și 35g de grăsime. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați filetul de vită, piperul, pătrunjelul și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 46%. Acest scor este bun. Rețete similare sunt Muschiulet la gratar de carne de vită cu sos de hrean, Muschiulet de vita tocit cu sos de mustar-hrean, și Muschiulet de vita la gratar cu sos de hrean-nuc.
Instrucțiuni
Combinați primele 5 ingrediente. Acoperiți și răciți cel puțin 1 oră.
Preîncălziți cuptorul la 50
Tăiați grăsimea din filet.
Așezați filetul pe un suport într-o tigaie acoperită cu spray de gătit; presărați condimente cu lămâie peste filet. Introduceți un termometru pentru carne în cea mai groasă parte a filetului, dacă doriți.
Coaceți la 500 timp de 35 de minute sau până când termometrul înregistrează 145 (mediu-rar) sau 160 (mediu).
Lăsați să stea 10 minute înainte de feliere.
Se servește cu sos de hrean.