Carne de vită cu sos de hrean

Carne de vită cu sos de hrean
Carnea de vită cu sos de hrean este un fără gluten felul principal. Pentru $ 3.58 pe portie, această rețetă acoperă 14% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. O porție conține 414 calorii, 21g de proteine, și 35g de grăsime. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați filetul de vită, piperul, pătrunjelul și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 46%. Acest scor este bun. Rețete similare sunt Muschiulet la gratar de carne de vită cu sos de hrean, Muschiulet de vita tocit cu sos de mustar-hrean, și Muschiulet de vita la gratar cu sos de hrean-nuc.

Instrucțiuni

1
Combinați primele 5 ingrediente. Acoperiți și răciți cel puțin 1 oră.
2
Preîncălziți cuptorul la 50
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
3
Tăiați grăsimea din filet.
4
Așezați filetul pe un suport într-o tigaie acoperită cu spray de gătit; presărați condimente cu lămâie peste filet. Introduceți un termometru pentru carne în cea mai groasă parte a filetului, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
5
Coaceți la 500 timp de 35 de minute sau până când termometrul înregistrează 145 (mediu-rar) sau 160 (mediu).
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
6
Lăsați să stea 10 minute înainte de feliere.
7
Se servește cu sos de hrean.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De HreanSos De Hrean
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate10
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista