Carne de vită cu coajă de hrean și muștar
Nevoie de un fel principal fără lactate și דל פחמימות,? Coada de vită cu coajă de hrean și muștar ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. O porție conține 341 calorii, 22g de proteine, și 25g de grăsime. Pentru $ 3.35 pe portie, această rețetă acoperă 12% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați filetul de vită tăiat în centru, hreanul, pesmetul și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 53%. Acest scor este solid. Încercați Carne de vită cu coajă de hrean și muștar, Muschiulet de vita cu coaja de hrean, și Muschiulet de vita tocit cu sos de mustar-hrean pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați muștarul și hreanul; se întinde uniform pe filet. Puneți pesmetul în amestec de muștar. Înfășurați filetul în folie de plastic; refrigerați 1 până la 24 de ore.
Preîncălziți cuptorul la 40
Scoateți și aruncați folia de plastic DIN filet.
Așezați filetul pe o tigaie pentru broiler acoperită cu spray de gătit.
Coaceți la 400 timp de 25 de minute sau până când un termometru înregistrează 145 (mediu-rar) sau până la gradul dorit de coacere.
Așezați filetul pe o tăietură; acoperiți și lăsați să stea 10 minute înainte de feliere.