Carne de vită cu ciuperci Stroganoff

Carne de vită cu ciuperci Stroganoff
Stroganoff cu ciuperci de vită este o rețetă din Europa de Est care servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 37 g de proteine, 27 g de grăsimi și un total de 533 de calorii. Pentru 3,16 USD per porție, această rețetă acoperă 27% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de ciuperci, unt, smântână și o mână de alte ingrediente este tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Funcționează cel mai bine ca fel principal și se face în aproximativ 30 de minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Vă este adus de Taste of Home. Toate lucrurile luate în considerare, am decis că această rețetă merită un scor de 55%. Acest scor este solid. Încercați Stroganoff cu carne de vită și ciuperci, Stroganoff cu carne de vită și ciuperci și Stroganoff cu carne de vită și ciuperci pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o tigaie mare, încălziți untul și uleiul la foc mediu-mare. Friptură brună; se scoate cu o lingura cu fanta si se tine la cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cup. Ceapă Tocată1 Cup. Ceapă Tocată
Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și CubulețeRoșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
2
Adăugați ciupercile; se caleste pana se inmoaie. Întoarceți friptura în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Vânătă, Curățată De Coajă și Tăiată în Fâșii1 Vânătă, Curățată De Coajă și Tăiată în Fâșii
Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și CubulețeRoșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
3
Se adauga supa, smantana, ceapa, cimbru si maghiran; încălziți ușor (nu fierbeți).
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
MaghiranMaghiran
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
1 Cană De Fasole Uscată Great Northern1 Cană De Fasole Uscată Great Northern
4
Serviți cu tăiței sau orez.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper

Vin recomandat: Shiraz, Nero D Avola, Primitivo

Carnea de vită Stroganoff funcționează foarte bine cu Shiraz, Nero D Avola și Primitivo. Pentru un stroganoff de carne de vită cremoasă, cu ciuperci, veți dori un roșu îndrăzneț care să se potrivească. Ai putea încerca Famille Vincent Cremant de Bourgogne. Recenzorilor le place destul de mult cu o evaluare de 4 din 5 stele și un preț de aproximativ 24 de dolari pe sticlă.
Famile Vincent Cremant de Bourgogne
Famile Vincent Cremant de Bourgogne
Din strugurii Chardonnay, acest sclipitor aliează prospețimea, corpul și netezimea. Cremant Brut este uscat și oferă bule fine (1,5 Milioane/30 de minute – noi le-am numărat, dar nu trebuie să mă credeți pentru asta!), note de flori la nas, crocante și fructate la gust. Este un clasic excelent pentru toate ocaziile festive.
DificultateNormal
Gata În30 m.
Porții6
Scor De Sănătate22
Revista