Carne De Vită Cu Aromă De Vin Roșu

Carne De Vită Cu Aromă De Vin Roșu
Carnea de vită cu aromă de vin roșu ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. Această rețetă servește 8 și costă 5,48 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 50g de proteine, 8g de grăsime, și un total de 308 calorii. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Este adus la tine de Allrecipes. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuit și FODMAP prietenos dieta. Mergeți la magazin și ridicați amestecul de supă de ceapă, vin, friptură de vită și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma vinul roșu, puteți urma acest fel principal cu Tort De Ciocolată Cu Vin Roșu # SundaySupper ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore și 20 de minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 72%. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Fricasse de pui de modă veche cu sos de smântână cu aromă de vin, ceapă și ciuperci, Friptură De Vită Cu Aromă De Cafea, și Sandvișuri De Cocktail Cu Filet De Vită Cu Unturi Aromate.

Instrucțiuni

1
Așezați vinul roșu, apa și friptura de vită într-un aragaz lent. Se condimentează cu amestec de supă de ceapă uscată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amestec De Supă De Ceapă UscatăAmestec De Supă De Ceapă Uscată
Friptură De VităFriptură De Vită
Semințe De Leuștean PudrăSemințe De Leuștean Pudră
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Unt Nesarat, Pentru Uns InsertUnt Nesarat, Pentru Uns Insert
2
Acoperiți și gătiți 5 ore la minim.
DificultateExpert
Gata În5 hrs, 20 m.
Porții8
Scor De Sănătate35
Revista