Coreeană Barbequed carne de vită este o rețetă coreeană care servește 8. O porție conține 163 calorii, 21g de proteine, și 4G de grăsime. Pentru $1.87 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Dacă aveți la îndemână vin de orez, zahăr, piper și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Funcționează bine ca fel principal. Este adus la tine de Allrecipes. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 56%. Încercați Coaste De Vită La Grătar Cu Aragaz Lent, Resturi de carne de vită s: Tostadas de vită coreeană, și Carne De Vită Coreeană Bbq pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Feliați carnea de vită cu bobul în fâșii lungi, de aproximativ 1 1/2 inci lățime și puneți-o într-un castron. Amestecați sosul de soia, vinul de orez, zahărul, usturoiul, uleiul de susan, piperul și pasta de chile într-un castron mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pastă De Chili
Ciupiți Semințele De Susan Alb
Vin De Orez
1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Cârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură Mare
Suc De Lămâie, Opțional
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Se toarnă o treime din acest amestec peste carnea de vită și se aruncă pentru a acoperi. Marinați cel puțin o oră la temperatura camerei sau mai mult la frigider. Fierbeți sosul rămas și ceapa verde într-o cratiță mică timp de un minut înainte de a turna într-un vas de servit pentru a se răci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceașcă Piept De Curcan Gătit Mărunțit
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
3
Spălați și uscați salata verde și tăiați orice tulpini mari. Aplatizați ușor frunzele cu partea unui satâr sau a unui cuțit mare. Aranjați pe un vas de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Iute Serrano Sau 1 Ardei Jalapeño Mare, Fără Semințe și Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
Cleaver
1 Rulou Galben Cu Fructe
4
Preîncălziți un grătar pentru căldură medie-mare și grătar ușor cu ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
5
Așezați grătarul la trei centimetri peste cărbuni. Gatiti carnea la coacerea dorita, aproximativ trei minute pe fiecare parte pentru mediu rar. Feliați împotriva bobului în fâșii subțiri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură Mare
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
6
Pentru a servi, fiecare restaurant pune niște carne de vită și sos într-o frunză de salată, o pliază într-un pachet și o mănâncă cu degetele.
Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling sunt alegeri excelente pentru coreeană. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. David & Nadia Chenin Blanc cu un rating de 4,2 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 36 de dolari pe sticlă.