Carne de vită cantoneză
Dacă aveți aproximativ 1 oră și 50 de minute de petrecut în bucătărie, carnea de vită cantoneză ar putea fi o rețetă uimitoare fără gluten și fără lactate de încercat. Pentru 1,47 USD per porție , această rețetă acoperă 20% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acest fel principal are 543 de calorii , 33 g de proteine și 8 g de grăsimi per porție. Această rețetă servește 8. Dacă aveți la îndemână carne de tocană de vită, ulei de canolan, orez și alte câteva ingrediente, o puteți face. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Vă este adus de Taste of Home. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 64% , care este solid. Încercați carne de vită Wellington , scoici umplute cu carne de vită și broc și carne de vită coreeană ușoară pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Scurge portocalele, rezervând sucul; pune portocalele deoparte. Într-un cuptor olandez, rumeniți carnea de vită și ceapa în ulei; scurgere. Se amestecă apa, sosul de soia, ghimbirul și sucul rezervat. Se aduce la fierbere. Reduceți căldura; acoperiți și fierbeți timp de 1 până la 1-1/2 oră sau până când carnea de vită este fragedă.
Adăugați țelina, ardeiul verde și castanele de apă. Acoperiți și gătiți timp de 20-30 de minute sau până când legumele sunt fragede.
Combina amidonul de porumb si apa rece pana se omogenizeaza; se amestecă în amestecul de carne de vită. Se aduce la fierbere; gatiti si amestecati 2 minute sau pana se ingroasa. Se amestecă portocalele rezervate.