Carne De Vită Cantoneză

Carne De Vită Cantoneză
Carnea de vită cantoneză durează aproximativ 1 oră și 50 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 8. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 337 calorii, 29G de proteine, și 8g de grăsime pe porție. Pentru $1.47 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Doar câtorva oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. Mergeți la magazin și ridicați carne de tocană de vită, amidon de porumb, ghimbir măcinat și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Acesta este adus la tine de gust de acasă. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 60%, care este destul de bun. Rețete similare includ Tocană De Vită Cantoneză, Tocană De Vită Fiartă Chineză (Cantoneză) , și Cantoneză Instant Pot fiert carne de vită cu ridiche.

Instrucțiuni

1
Scurgeți portocalele, rezervând suc; puneți portocalele deoparte. Într-un cuptor olandez, carne de vită brună și ceapă în ulei; scurgeți. Se amestecă apa, sosul de soia, ghimbirul și sucul rezervat. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura; acoperiți și fierbeți timp de 1 până la 1-1/2 ore sau până când carnea de vită este fragedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De SoiaSos De Soia
PortocaliuPortocaliu
GhimbirGhimbir
SucSuc
CeapăCeapă
ApăApă
Carne De VităCarne De Vită
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor OlandezCuptor Olandez
2
Adăugați țelina, ardeiul verde și castanele de apă. Acoperiți și gătiți timp de 20-30 de minute sau până când legumele sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Castane De ApăCastane De Apă
Ardei GrasArdei Gras
LegumeLegume
țelinățelină
3
Combinați amidonul de porumb și apa rece până se omogenizează; se amestecă în amestecul de vită. Se aduce la fierbere; gatiti si amestecati timp de 2 minute sau pana se ingroasa. Se amestecă portocalele rezervate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amidon De PorumbAmidon De Porumb
PortocaliuPortocaliu
ApăApă
Carne De VităCarne De Vită
4
Se servește cu orez.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OrezOrez

Echipamente

DificultateExpert
Gata În1 h, 50 m.
Porții8
Scor De Sănătate22
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista