Carne De Vită Bulgogi
Bulgogi de vită este un fără gluten și fără lactate felul principal. Această rețetă face 4 porții cu 291 calorii, 28G de proteine, și 15g de grăsime fiecare. Pentru $2.64 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 2914 de oameni au făcut această rețetă și ar face din nou. Este o destul de ieftin rețetă pentru fanii mâncării coreene. Dacă aveți la îndemână piper măcinat, usturoi, ceapă verde și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma semințele de susan, puteți urma acest fel principal cu Pâine Cu Banane De Susan ca desert. Este adus la tine de Allrecipes. Cu o lingură scor de 88%, acest fel de mâncare este uimitor. Rețete similare sunt Bi Bim Sân Cu Carne De Vită Bulgogi, Carne De Vită Bulgogi, și Carne De Vită Bulgogi.
Instrucțiuni
Așezați carnea de vită într-un vas puțin adânc.
Combinați sosul de soia, zahărul, ceapa verde, usturoiul, semințele de susan, uleiul de susan și piperul negru măcinat într-un castron mic.
Se toarnă peste carne de vită. Acoperiți și refrigerați cel puțin 1 oră sau peste noapte.
Preîncălziți un grătar în aer liber pentru căldură mare și ungeți ușor grătarul.
Gratiți rapid carnea de vită pe grătarul fierbinte până când este ușor carbonizată și gătită, 1 până la 2 minute pe fiecare parte.