Carne De Vită Bulgogi

Carne De Vită Bulgogi
Bulgogi de vită este un fără gluten și fără lactate felul principal. Această rețetă face 4 porții cu 291 calorii, 28G de proteine, și 15g de grăsime fiecare. Pentru $2.64 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 2914 de oameni au făcut această rețetă și ar face din nou. Este o destul de ieftin rețetă pentru fanii mâncării coreene. Dacă aveți la îndemână piper măcinat, usturoi, ceapă verde și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma semințele de susan, puteți urma acest fel principal cu Pâine Cu Banane De Susan ca desert. Este adus la tine de Allrecipes. Cu o lingură scor de 88%, acest fel de mâncare este uimitor. Rețete similare sunt Bi Bim Sân Cu Carne De Vită Bulgogi, Carne De Vită Bulgogi, și Carne De Vită Bulgogi.

Instrucțiuni

1
Așezați carnea de vită într-un vas puțin adânc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De VităCarne De Vită
2
Combinați sosul de soia, zahărul, ceapa verde, usturoiul, semințele de susan, uleiul de susan și piperul negru măcinat într-un castron mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Negru MăcinatPiper Negru Măcinat
Semințe De SusanSemințe De Susan
Ceapa VerdeCeapa Verde
Ulei De SusanUlei De Susan
Sos De SoiaSos De Soia
UsturoiUsturoi
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Se toarnă peste carne de vită. Acoperiți și refrigerați cel puțin 1 oră sau peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De VităCarne De Vită
4
Preîncălziți un grătar în aer liber pentru căldură mare și ungeți ușor grătarul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
5
Gratiți rapid carnea de vită pe grătarul fierbinte până când este ușor carbonizată și gătită, 1 până la 2 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De VităCarne De Vită
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne

Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling

Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling sunt alegerile mele de top pentru Asia. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Ai putea încerca de Morgenzon Reserve Chenin Blanc. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,2 din 5 stele și un preț de aproximativ 34 de dolari pe sticlă.
De Morgenzon Reserve Chenin Blanc
De Morgenzon Reserve Chenin Blanc
Decadent auriu cu nuanțe verzi, acest Chardonnay prezintă arome de brioșă prăjită cu marmeladă zesty. O coloană vertebrală de tei și lemongrass cu note florale de caprifoi și frangipani apar pe palat. Vanilie caldă, bogată și o nuanță cremoasă de migdale persistă pe final.
DificultateGreu
Gata În1 h, 15 m.
Porții4
Scor De Sănătate19
Bucătăriicoreeanăasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista