Carne De Vită Broccoli

Carne De Vită Broccoli
Carnea de vită Broccoli este o fără gluten și fără lactate felul principal. Această rețetă servește 2. Pentru $1.6 pe portie, această rețetă acoperă 27% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 478 calorii, 24g de proteine, și 36g de grăsime. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 17 minute. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Un amestec de ghimbir, broccoli, bulion de pui și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma amidonul din cartofi, puteți urma acest fel principal cu Brownies fără alergeni ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 63%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Carne De Vită Broccoli, Plăcintă Cu Carne De Vită Cu Broccoli, și Cea mai bună carne de vită și Broccoli.

Instrucțiuni

1
Puneți sosul de soia, shaoxing, 1/2 linguriță amidon de cartofi și ulei de susan într-un castron mic și amestecați pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amidon Din CartofiAmidon Din Cartofi
Ciupiți Semințele De Susan AlbCiupiți Semințele De Susan Alb
Friptură De Mușchi De Porc întreg, Fără ToppinguriFriptură De Mușchi De Porc întreg, Fără Toppinguri
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
2
Adăugați carnea de vită și lăsați-o să se marineze în timp ce pregătiți celelalte ingrediente. Tocați usturoiul și julienne fin ghimbirul și puneți-le într-un castron mic. Pregătiți broccoli decojind stratul fibros de piele de pe tulpina principală. Dacă utilizați un cojitor de legume, va trebui să treceți de mai multe ori pe aceeași zonă pentru a ajunge la Centrul de licitație.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
1 Conservă (400 G) De Supă De Pui1 Conservă (400 G) De Supă De Pui
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce
1/2 Cană De Ananas Proaspăt, Tocat1/2 Cană De Ananas Proaspăt, Tocat
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
PeelerPeeler
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
3
Tăiați tulpina decojită și tăiați-o pe jumătate pe lungime și apoi în benzi de dimensiuni mușcate.
4
Tăiați floretele în bucăți de mușcătură. Măsurați cele 2 linguri de apă într-un castron mic. Într-un castron mic separat, bateți împreună bulionul de pui, sosul de stridii, 1 linguriță amidon de cartofi și piper alb până se combină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(ficatul și Gâtul îndepărtate)(ficatul și Gâtul îndepărtate)
Amidon Din CartofiAmidon Din Cartofi
Sos De StridiiSos De Stridii
1 Cană De Maioneză, Cum Ar Fi Hellmann's1 Cană De Maioneză, Cum Ar Fi Hellmann's
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
5
Încălziți o tigaie sau un wok până când este foarte fierbinte.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
Pachete De 5 Până La 8,8 Uncii De 90 De Secunde, Orez Integral Din Cereale Gata Pentru Cuptorul Cu Microunde Sau 4 Căni De Orez Brun GătitPachete De 5 Până La 8,8 Uncii De 90 De Secunde, Orez Integral Din Cereale Gata Pentru Cuptorul Cu Microunde Sau 4 Căni De Orez Brun Gătit
6
Adăugați uleiul împreună cu ghimbirul și usturoiul. Dați - i câteva mișcări și apoi adăugați carnea de vită marinată. Se amestecă până când carnea de vită este abia gătită și apoi se transferă în carnea de vită într-un castron curat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
7
Adăugați broccoli și apă și acoperiți imediat. Aburiti timp de 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Conservă (400 G) De Supă De Pui1 Conservă (400 G) De Supă De Pui
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
8
Scoateți capacul și readuceți carnea de vită în tigaie. Amidonul de cartofi s-a așezat probabil, așa că amestecați amestecul de sos și turnați-l cu carnea de vită și broccoli. Se amestecă până când sosul este gros și a acoperit totul într-un luciu lucios.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amidon Din CartofiAmidon Din Cartofi
1 Conservă (400 G) De Supă De Pui1 Conservă (400 G) De Supă De Pui
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
DificultateNormal
Gata În17 m.
Porții2
Scor De Sănătate21
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista