Carne De Vită Broccoli
Carnea de vită Broccoli este o fără gluten și fără lactate felul principal. Această rețetă servește 2. Pentru $1.6 pe portie, această rețetă acoperă 27% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 478 calorii, 24g de proteine, și 36g de grăsime. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 17 minute. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Un amestec de ghimbir, broccoli, bulion de pui și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma amidonul din cartofi, puteți urma acest fel principal cu Brownies fără alergeni ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 63%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Carne De Vită Broccoli, Plăcintă Cu Carne De Vită Cu Broccoli, și Cea mai bună carne de vită și Broccoli.
Instrucțiuni
Puneți sosul de soia, shaoxing, 1/2 linguriță amidon de cartofi și ulei de susan într-un castron mic și amestecați pentru a combina.
Adăugați carnea de vită și lăsați-o să se marineze în timp ce pregătiți celelalte ingrediente. Tocați usturoiul și julienne fin ghimbirul și puneți-le într-un castron mic. Pregătiți broccoli decojind stratul fibros de piele de pe tulpina principală. Dacă utilizați un cojitor de legume, va trebui să treceți de mai multe ori pe aceeași zonă pentru a ajunge la Centrul de licitație.
Tăiați tulpina decojită și tăiați-o pe jumătate pe lungime și apoi în benzi de dimensiuni mușcate.
Tăiați floretele în bucăți de mușcătură. Măsurați cele 2 linguri de apă într-un castron mic. Într-un castron mic separat, bateți împreună bulionul de pui, sosul de stridii, 1 linguriță amidon de cartofi și piper alb până se combină.
Încălziți o tigaie sau un wok până când este foarte fierbinte.
Adăugați uleiul împreună cu ghimbirul și usturoiul. Dați - i câteva mișcări și apoi adăugați carnea de vită marinată. Se amestecă până când carnea de vită este abia gătită și apoi se transferă în carnea de vită într-un castron curat.
Adăugați broccoli și apă și acoperiți imediat. Aburiti timp de 2 minute.
Scoateți capacul și readuceți carnea de vită în tigaie. Amidonul de cartofi s-a așezat probabil, așa că amestecați amestecul de sos și turnați-l cu carnea de vită și broccoli. Se amestecă până când sosul este gros și a acoperit totul într-un luciu lucios.