Carne de susan de porc cu crema de usturoi

Carne de susan de porc cu crema de usturoi
Carne de porc susan cu cremă de usturoi durează aproximativ 30 de minute de la început până la sfârșit. O porție conține 3253 de calorii , 501 g de proteine și 111 g de grăsimi . Pentru 25,08 USD per porție , această rețetă acoperă 61% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 2. Funcționează bine ca fel principal scump. Această rețetă de la Taste of Home are 1 fani. Un amestec de lapte, paste, ceapă verde și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. În general, această rețetă câștigă un scor imbunătățibil de 0% . Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Friptură de porc cu usturoi și ierburi cu cartofi, spanac ofilit și cremă răcoritoare de castraveți , Cotlete de porc cu cremă de usturoi și Supă de fasole albă și usturoi cu spanac și prosciutto crocant și pâine prăjită cu rozmarin și usturoi .

Instrucțiuni

1
Puneți cotletele de porc într-o tigaie acoperită cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Cotlet De PorcCotlet De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Amestecul De Condimente Pentru Friptură Sau Sare și Piper Negru Proaspăt MăcinatAmestecul De Condimente Pentru Friptură Sau Sare și Piper Negru Proaspăt Măcinat
2
Stropiți cu jumătate din semințele de susan. Prăjiți la 4-6 inchi de la căldură timp de 6 minute. Se rastoarna si se presara cu semintele de susan ramase. Se prăjește 7-8 minute mai mult sau până când sucurile din carne sunt limpezi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Uncii De Ceață Tocată5 Uncii De Ceață Tocată
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
3
Într-o tigaie, căliți usturoiul în unt timp de 2 minute sau până când se înmoaie. Reduceți căldura la mediu-scăzut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
4
Se adauga laptele si crema de branza; bateți până când brânza se topește și amestecul este omogen.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (115 G) De Rulouri Semilună Refrigerate1 Pachet (115 G) De Rulouri Semilună Refrigerate
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm GrosimeBanane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
5
Se ia de pe foc; se amestecă ceapa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
6
Serviți cotletele de porc și crema de usturoi peste paste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlet De PorcCotlet De Porc
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
1 Până La 2 Linguri De Suc De Lămâie, Opțional1 Până La 2 Linguri De Suc De Lămâie, Opțional
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
DificultateNormal
Gata În30 m.
Porții2
Scor De Sănătate79
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista