Carne de susan de porc cu crema de usturoi
Carne de porc susan cu cremă de usturoi durează aproximativ 30 de minute de la început până la sfârșit. O porție conține 3253 de calorii , 501 g de proteine și 111 g de grăsimi . Pentru 25,08 USD per porție , această rețetă acoperă 61% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 2. Funcționează bine ca fel principal scump. Această rețetă de la Taste of Home are 1 fani. Un amestec de lapte, paste, ceapă verde și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. În general, această rețetă câștigă un scor imbunătățibil de 0% . Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Friptură de porc cu usturoi și ierburi cu cartofi, spanac ofilit și cremă răcoritoare de castraveți , Cotlete de porc cu cremă de usturoi și Supă de fasole albă și usturoi cu spanac și prosciutto crocant și pâine prăjită cu rozmarin și usturoi .
Instrucțiuni
Puneți cotletele de porc într-o tigaie acoperită cu spray de gătit.
Stropiți cu jumătate din semințele de susan. Prăjiți la 4-6 inchi de la căldură timp de 6 minute. Se rastoarna si se presara cu semintele de susan ramase. Se prăjește 7-8 minute mai mult sau până când sucurile din carne sunt limpezi.
Într-o tigaie, căliți usturoiul în unt timp de 2 minute sau până când se înmoaie. Reduceți căldura la mediu-scăzut.
Se adauga laptele si crema de branza; bateți până când brânza se topește și amestecul este omogen.
Se ia de pe foc; se amestecă ceapa.
Serviți cotletele de porc și crema de usturoi peste paste.