Carne de porc în sos de Pasilla și arahide

Carnea de porc în sos de Pasillan și arahide ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 10. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate și prietenoasă cu fodmap are 240 calorii, 24g de proteine, și 9g de grăsime pe porție. Pentru $1.25 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți friptură de porc, bulion de pui, alune prăjite pentru jardiniere și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 59%. Acest scor este destul de bun. Încercați Loin de porc afumat cu arahide cu sos BBQ cu unt de arahide și salată de morcovi și ceapă murată, Carne de porc în sos de arahide, și Chile Pasilla Carne De Porc Și Cartofi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 177°.
Amestecați pansamentul, bulionul de pui, ardeii iute și 1/4 cană de nuci în blender până se omogenizează.
Așezați carnea în tigaie sau tigaie superficială; se acoperă cu sos. Acoperă.
Coaceți 50 min. sau până la gata (145F), ungând cu sos la fiecare 20 de minute.
Lăsați să stea 10 min. înainte de feliere pentru a servi. Între timp, tocați nucile rămase.
Feliați carnea; așezați pe platou. Top cu sos din partea de jos a tigaie; se presara cu nuci.