Carne de porc trasă cu sos de ghimbir
Carnea de porc trasă cu sos de ghimbir ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 32g de proteine, 14g de grăsime, și un total de 438 calorii. Pentru $1.76 pe portie, această rețetă acoperă 25% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați sare, ghimbir, ceapă și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a folosi sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri De Mere ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 58%. Acest scor este solid. Încercați Rubarbă-ghimbir tras carne de porc, Tacos de porc tras cu Slaw de mere de ghimbir, și Aragaz lent bere tras carne de porc & BBQ tras carne de porc sandwich-uri pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți ceapa într - un 4-sau 5-qt. aragaz lent.
Presărați friptura cu sare și piper; adăugați la aragazul lent. Gatiti, acoperit, la 6-8 ore sau pana cand carnea de porc este frageda.
Scoateți carnea de porc și ceapa; se răcește ușor. Aruncați sucurile de gătit sau economisiți pentru o altă utilizare. Tăiați carnea de porc cu două furculițe. Întoarceți carnea de porc și ceapa la aragazul lent. Într-un castron mic, amestecați ketchup, suc de lămâie, sos Worcestershire, miere, unt, coriandru și ghimbir. Se amestecă în amestecul de porc.
Gatiti, acoperit, la 1 ora mai mica.
Serviți pe chifle; top cu ceapa verde.