Reteta de carne de porc Tinga Quesadillas ar putea satisface pofta ta Mexican în jurul valorii de 15 minute. Această rețetă servește 2. Pentru 92 cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acest hor d ' oeuvre are 328 calorii, 15g de proteine, și 20g de grăsime pe porție. 818 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați salsa verde, coriandru, cotija și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma carnea de porc, puteți urma acest fel principal cu Cataramă De Afine ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 73%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Tinga de Puerco (Tinga de porc), Tinga De Porc, și Carne De Porc Tinga Sopes.
Instrucțiuni
1
Așezați tortilla în tigaie, presărați jumătate din brânză peste jumătate din tortilla, acoperiți cu Tinga de porc, coriandru și brânza rămasă.Îndoiți tortilla în jumătate acoperind umplutura și gătiți până când quesadilla se rumeneste pe ambele părți și brânza se topește, aproximativ 2-4 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kg Tortillas De Maíz
Chiftele De Pui Vegetariene Congelate
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
2
Se servește acoperit cu amestecul de salsa verde de avocado împreună cu ceapa, cotija și coriandru.
Pinot Noir, Riesling și Sparkling rosul sunt alegerile mele de top pentru Mexican. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Dutton-Goldfield Emerald Ridge Vineyard Pinot Noir cu un rating de 4,9 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 58 de dolari pe sticlă.