Carne de porc Somerset cu smântână și mere
Carne de porc Somerset cu smântână și mere ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4 și costă 25,13 USD per porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 493 g de proteine , 105 g de grăsimi și un total de 3132 de calorii . Vă este adus de Allrecipes. 4 persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Dacă aveți la îndemână cotlete de porc, usturoi, cidru și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten . De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 5 minute . Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 0% , care poate fi îmbunătățit. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Cotlet de porc cu miere, muștar și mere , Cotlete de porc cu mere și ceapă și Linte și mere cu dovleac ghindă .
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C).
Într-o tigaie mare și grea, la foc mediu-mare, topește jumătate din unt. Prăjiți cotletele de porc pe ambele părți până devin aurii frumoase.
Transferați cotletele într-o caserolă de 2 litri cu capac și stropiți cu cimbru.
Topiți untul rămas în tigaie și prăjiți ceapa și usturoiul până se înmoaie.
Transferați-le în tava. Prăjiți rondelele de mere în tigaie câteva secunde pe fiecare parte pentru a le da culoare, apoi scoateți-le în caserolă.
Scoateți cu lingură orice exces de grăsime din tigaie și turnați cidru de mere. Amestecați pentru a elimina orice bucăți aromate de pe fund. Aduceți amestecul la fiert, apoi turnați peste cotletele de porc și merele din vas. Se condimentează cu sare și piper.
Coaceți caserola, acoperită, timp de 30 până la 40 de minute, sau până când cotletele de porc sunt gătite.
Scoateți cotletele de porc și merele într-un platou de servire și amestecați smântâna în sucuri.
Serviți sosul peste cotlete de porc.