Carne de porc Somerset cu smântână și mere

Carne de porc Somerset cu smântână și mere
Carne de porc Somerset cu smântână și mere ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4 și costă 25,13 USD per porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 493 g de proteine , 105 g de grăsimi și un total de 3132 de calorii . Vă este adus de Allrecipes. 4 persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Dacă aveți la îndemână cotlete de porc, usturoi, cidru și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten . De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 5 minute . Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 0% , care poate fi îmbunătățit. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Cotlet de porc cu miere, muștar și mere , Cotlete de porc cu mere și ceapă și Linte și mere cu dovleac ghindă .

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
Măr Roșu, Fără Miez și Tăiat RondeleMăr Roșu, Fără Miez și Tăiat Rondele
2
Într-o tigaie mare și grea, la foc mediu-mare, topește jumătate din unt. Prăjiți cotletele de porc pe ambele părți până devin aurii frumoase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Căței De Usturoi, Curățați De Coajă, Tăiați în Jumătate și Felii Subțiri5 Căței De Usturoi, Curățați De Coajă, Tăiați în Jumătate și Felii Subțiri
1 Cup. Ceapă Tocată1 Cup. Ceapă Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
3
Transferați cotletele într-o caserolă de 2 litri cu capac și stropiți cu cimbru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
(recomandat: Velveeta)(recomandat: Velveeta)
4
Topiți untul rămas în tigaie și prăjiți ceapa și usturoiul până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cup. Ceapă Tocată1 Cup. Ceapă Tocată
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
5
Transferați-le în tava. Prăjiți rondelele de mere în tigaie câteva secunde pe fiecare parte pentru a le da culoare, apoi scoateți-le în caserolă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată GrosierPătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
(recomandat: Velveeta)(recomandat: Velveeta)
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
6
Se presară cu zahăr.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
7
Scoateți cu lingură orice exces de grăsime din tigaie și turnați cidru de mere. Amestecați pentru a elimina orice bucăți aromate de pe fund. Aduceți amestecul la fiert, apoi turnați peste cotletele de porc și merele din vas. Se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Cidru De MereCidru De Mere
5 Căței De Usturoi, Curățați De Coajă, Tăiați în Jumătate și Felii Subțiri5 Căței De Usturoi, Curățați De Coajă, Tăiați în Jumătate și Felii Subțiri
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată GrosierPătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
8
Coaceți caserola, acoperită, timp de 30 până la 40 de minute, sau până când cotletele de porc sunt gătite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Căței De Usturoi, Curățați De Coajă, Tăiați în Jumătate și Felii Subțiri5 Căței De Usturoi, Curățați De Coajă, Tăiați în Jumătate și Felii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
9
Scoateți cotletele de porc și merele într-un platou de servire și amestecați smântâna în sucuri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Căței De Usturoi, Curățați De Coajă, Tăiați în Jumătate și Felii Subțiri5 Căței De Usturoi, Curățați De Coajă, Tăiați în Jumătate și Felii Subțiri
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată GrosierPătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
10 Până La 20 De Picături De Colorant Alimentar Roșu10 Până La 20 De Picături De Colorant Alimentar Roșu
10
Serviți sosul peste cotlete de porc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Căței De Usturoi, Curățați De Coajă, Tăiați în Jumătate și Felii Subțiri5 Căței De Usturoi, Curățați De Coajă, Tăiați în Jumătate și Felii Subțiri
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
DificultateGreu
Gata În1 h, 5 m.
Porții4
Scor De Sănătate70
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista