Carne De Porc Salsa
Carnea de porc Salsa este o fără gluten, fără lactate și prietenos cu fodmap hor d ' oeuvre. Această rețetă face 6 porții cu 479 calorii, 35g de proteine, și 10g de grăsime fiecare. Pentru $2.92 pe portie, această rețetă acoperă 29% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Dacă aveți la îndemână orez, ananas, Salsa de roșii și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Doar câțiva oameni i-au plăcut cu adevărat acest fel de mâncare mexicană. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 78%, care este solid. Rețete similare includ Carne de porc crocantă cu Salsan de Avocado și salsa de roșii, Salsa de piersici cu carne de porc, și Carne de porc în Salsa Verde.
Instrucțiuni
Combinați salsa și ananasul într - o tigaie de 12 până la 14 inci. Se aduce la fierbere la foc mare și se amestecă des până se reduce la 2 1/2 căni, aproximativ 10 minute.
În timp ce sosul gătește, tăiați și aruncați grăsimea exterioară din cotletul de porc. Tăiați cotletele la 4 până la 6 inci de la căldură până se rumenesc ușor și nu mai sunt roz în cea mai groasă parte (tăiate la test), aproximativ 9 minute, întorcându-se o dată.
Aranjați cotletele pe un platou; deasupra cu sos.