Carne de porc prăjită cu sos de citrice-soia

Friptura de porc prăjită cu sos de citrice-soia ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 121G de proteine, 178g de grăsime, și un total de 2255 calorii. Pentru $10.12 pe portie, această rețetă acoperă 46% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 30 de minute. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați zahăr brun, carne de porc, ghimbir și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma sosul de soia, puteți urma acest fel principal cu Prăjituri din făină de porumb cu lămâie cu sos de ciocolată Lapsang Souchong ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și prietenos cu fodmap dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 59%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Carne De Porc Prăjită Cu Arțar, Carne De Porc Cu Sos De Grătar, și Taitei Cu Sos De Soia.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Bateți împreună ingredientele sosului de citrice-soia într-un castron mediu. Veți avea aproximativ 2 căni.
Aranjați coastele într-o tigaie într-un singur strat.
Se toarnă 1 1/4 căni de sos de citrice peste coaste. Acoperiți tigaia cu folie și coaceți 1 1/2 ore.
Combinați restul de 3/4 cană de sos, ghimbir și zahăr brun într-o cratiță mică. Gatiti la foc mediu, amestecand des, pana se dizolva zaharul, aproximativ 5 minute.
Se ia de pe foc și se lasă deoparte.
Scoateți folia din tigaie.
Se toarnă sucurile și se aruncă, apoi se toarnă sosul de zahăr brun peste coaste și se întoarce la strat.
Coaceți încă 30 de minute, neacoperite, întorcând coastele la jumătatea coacerii.
Scoateți coastele din cuptor.
Se încălzește broiler cu un raft setat la aproximativ 7 in. din elementul de încălzire. Fierbeți coastele, cu carnea în sus, până se rumenesc, răsturnându-se după 7 minute și fierbând încă 3 minute. Întoarceți coastele în sucurile de tigaie rămase pentru a acoperi.
Se servește cu pene de var.
* Găsiți mirin și dashi pudră sau lichidă (stoc de supă de alge marine) în culoarul cu alimente asiatice al magazinului dvs. alimentar. Unele piețe asiatice vând yuzus proaspăt toamna; sucul de yuzu îmbuteliat este disponibil pe tot parcursul anului pe piețele asiatice.